mandag, oktober 26, 2020

Ekornet oppdager nytt laken på sengen – reaksjonen har blitt sett av 3 millioner

Mest lest nå

Kvinnen adopterer en pitbull. Hunden klarer ikke slutte å klemme henne

Kayla Filoon (20) jobbet frivillig ved siden av studiene som hundepasser ved et hundepensjonat for hjemløse hunder. En dag kom pitbullen Russ inn. Og...

10 ting som skjer med kroppen din når du spiser søtpoteter

Søtpoteten har blitt svært populær de siste årene. Den kan spises alene, som tilbehør, eller som pommes frites til en litt mer trendy hamburger. Poteten...

Over 3 millioner ganger har videoen av et lite ekorn blitt sett. Videoen er på ett minutt og 34 sekunder, men vekker like mye begeistring og glede som en hel episode av Mickey Mus.

Ekornet, som helt tydelig nyter å få skiftet på sengen, ruller seg rundt i det nyvaskede sengetøyet.

Det vesle dyret strekker på seg, gjesper og gnir seg mot lakenet. Slike små, herlige seanser hadde vi forventet fra en Walt Disney film om Snipp og Snapp, men ikke trodd at vi ville få se på ekte!


Jo mer ekornet strekker på seg, desto større blir gjespene. Den vesle munnen dekker nesten hele ansiktet, og det er tydelig at ekornet nyter den ny oppredde sengen.

Se for deg Snipp eller Snapp rulle fornøyd rundt i Mickey Mus sin seng, og se deretter videoen – så er det ikke vanskelig å forstå at Walt Disney lett kan ha hentet inspirasjon fra virkeligheten. For så søte kan faktisk de små ekornene være!

Del gjerne om dette klippet fikk deg til å smile!

LES OGSÅ: Huskatt adopterte forlatte babyekorn – se den rørende videoen

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter