in

Da eksmannen fikk ny kjæreste skrev hun et ærlig brev – Ordene hennes sprer seg over hele verden

«Til døden skiller dere ad.» Løftet vi gir hverandre når vi inngår ekteskap er det slettes ikke alle som klarer å holde.

I følge SSB er det rundt 22.000 par som gifter seg årlig i Norge, mens rundt 9000 velger å skille seg. Det er ikke alltid like lett å holde på vennskapet når man skilles fra et ekteskap, og det blir ofte enda vanskeligere når en av partene finner seg en ny kjæreste. Spesielt om man har barn fra før. Plutselig skal et annet voksent menneske være med på oppgaven det er å oppdra ditt barn.

Men for barnet vil det helt klart være best dersom de voksne er nettopp voksne, og gjør det beste ut av situasjonen.


Denne artikkelen handler om en familie som har klart nettopp dette. Brittney Johnson, Charles Swazentruber og datteren Payton var en liten familie. Men så skjedde det som så ofte skjer, noe skar seg mellom foreldrene og det endte med skilsmisse.

Etter en stund fant Charles seg en ny kjæreste, en kvinne ved navn Kayla Imhoff.

Birttney har publisert et innlegg på Facebook hvor hun beskriver hva hun tenker rundt situasjonen. Innlegget hennes har blitt delt av tusenvis av mennesker.

Foto: Facebook / Brittney Johnson

Brevet: 

Til alle mødre som blir irritert og sint når en annen kvinne behandler barnet ditt som sitt eget; er ikke det akkurat hva du egentlig ønsker? 

En natt ba jeg om at faren til datteren min skulle finne seg en god kvinne, siden jeg er fult klar over at datteren min kommer til å vokse opp i to hjem.

Kayla har vært så mye mer enn jeg kunne ønsket meg. Hun utdanner seg til sykepleier, og Payton har likt henne og vært imponert av henne fra dag en – derfor bestilte Kayla sykepleieruniform til Payton slik at de står i stil til hverandre.

La meg fortelle deg; Jeg oppdrar en sterk, smart og søt jente. Jeg vil at hun skal vokse opp med rollemodeller som er akkurat det. Takk Kayla for at du viser Payton hvordan man kan oppnå sine drømmer, at det kreves hardt arbeid og sene netter med lesing før prøver. Takk for at du også tar deg tid til å sykle med henne, og lage mat til henne, selv når du er midt i en stressende periode av livet. Du er en ekte rollemodell og en fantastisk bonus-mamma, vi er så stolte av deg!

Om du er i samme situasjon som meg, og har «ekstra foreldre» rundt barnet ditt, tenk på hva som er best for ditt barn.

Payton har flere som elsker henne og bryr seg om henne nå, og hva mer kan en mor ønske for sitt barn? Å være bestevenn med meg OG bestevenn med Kayla er akkurat hva Payton fortjener.

Foto: Facebook / Kayla Imhoff

Brevet til Brittney har blitt delt nesten 50 000 ganger! Et tankevekkende brev som viser at man alltid bør tenke på hva som er best for barna i det som kan være krevende situasjoner for oss voksne – del dette brevet videre om du er enig!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

politi

Sjokkerende situasjon i Kongsberg: Flere skadet og døde

Han tok 300 gatehunder inn i huset sitt for å beskytte dem mot orkanen