torsdag, februar 27, 2020
Forskning Eksperter: Skallede menn er mer intelligente, kunnskapsrike og tiltrekkende!

Eksperter: Skallede menn er mer intelligente, kunnskapsrike og tiltrekkende!

-

Vi blir alle eldre. Rynker kommer til syne, huden blir slappere og hårstrå blir gråfarget. For menn innebærer det å bli eldre ofte også å bli hårløs.

Mange menn synes det er tungt å ikke lenger ha en kraftig hårmanke å style. Men det skal de ikke ta så tungt. En studie viser nemlig at skallede menn blir sett på som mer intelligente, suksessfulle og tiltrekkende, i følge Yahoo.

Attraktive og tiltrekkende

Albert E. Mannes, University of Pennsylvania, har gjennomført en studie som går ut på hvordan hårløse menn blir oppfattet av andre mennesker.

Studien inkluderte 59 mennesker som skulle se på forskjellige bilder av menn både med og uten hår. De fleste av menneskene synes at bildene av mennene som manglet hår var mest attraktive og tiltrekkende. De oppfattet dem også som mer suksessfulle.

Foto: Pixabay

I følge studien ble mennene uten hår også sett på som mer kunnskapsrike. Muligens fordi skallede menn ofte er litt eldre og har derfor mer livserfaring, noe som altså gjør dem mer attraktive. De ble også oppfattet som sterkere og mer dominant enn dem med hår.

En viktig detalj i studiet er at mennene må være HELT skallet for å bli oppfattet på dette viset, siden studiet også fant ut at menn som bare har tynt hår faktisk ble oppfattet som svakere og mindre attraktiv.

Konklusjon: Tviholder du på dine siste hårstrå? Barber dem vekk og vær stolt over ditt nye jeg! Del gjerne videre artikkelen så andre kan få glede av disse funnene!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...