Hjem Forskning Eksperter: Skallede menn er mer intelligente, kunnskapsrike og tiltrekkende!

Eksperter: Skallede menn er mer intelligente, kunnskapsrike og tiltrekkende!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Vi blir alle eldre. Rynker kommer til syne, huden blir slappere og hårstrå blir gråfarget. For menn innebærer det å bli eldre ofte også å bli hårløs.

Mange menn synes det er tungt å ikke lenger ha en kraftig hårmanke å style. Men det skal de ikke ta så tungt. En studie viser nemlig at skallede menn blir sett på som mer intelligente, suksessfulle og tiltrekkende.

Attraktive og tiltrekkende

Albert E. Mannes, University of Pennsylvania, har gjennomført en studie som går ut på hvordan hårløse menn blir oppfattet av andre mennesker.

Studien inkluderte 59 mennesker som skulle se på forskjellige bilder av menn både med og uten hår. De fleste av menneskene synes at bildene av mennene som manglet hår var mest attraktive og tiltrekkende. De oppfattet dem også som mer suksessfulle.

Foto: Pixabay

I følge studien ble mennene uten hår også sett på som mer kunnskapsrike. Muligens fordi skallede menn ofte er litt eldre og har derfor mer livserfaring, noe som altså gjør dem mer attraktive. De ble også oppfattet som sterkere og mer dominant enn dem med hår.

En viktig detalj i studiet er at mennene må være HELT skallet for å bli oppfattet på dette viset, siden studiet også fant ut at menn som bare har tynt hår faktisk ble oppfattet som svakere og mindre attraktiv.

Konklusjon: Tviholder du på dine siste hårstrå? Barber dem vekk og vær stolt over ditt nye jeg! Del gjerne videre artikkelen så andre kan få glede av disse funnene!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com