in

Ektemannen døde. Da fant kona ut at hun var gravid. Men ultralyden viste noe helt spesielt

Foto: facebook

Courtney Hills ektemann døde i en tragisk bilulykke. Men overraskelsen var stor, da hun fant ut at hun var gravid med hans barn.

Da Bryan døde i en bilulykke, mistet Courtney sin elskede mann, og deres felles datter mistet sin kjære pappa. Sorgen var bunnløs. Courtney måtte planlegge ektemannens begravelse, og hun så ingen vei ut av det triste.

Men midt oppe i alt det tragiske, fikk hun en gledelig nyhet. Courtney fant nemlig ut at hun var gravid med Bryans barn.


Foto: facebook

Graviditeten ble ikke helt som planlagt

Under Bryans begravelse, gikk Courtney fram til ektemannens åpne kiste og hvisket i sin avdøde manns øre: «Elskling, du skal bli pappa igjen.»

Etter noen måneder, begynte Courtney å få en del smerter i magen. Hun var livredd for å miste sitt kjærlighetsbarn, så hun tok en tur til gynekologen. Han tok en ultralyd på henne, og da fant de noe helt spesielt.

Det var nemlig ikke bare ett barn i Courtneys mage. Ikke to heller. Det var tre barn der. Courtney ventet trillinger – to gutter og en jente.

Foto: facebook

Tre ble til to

«Jeg var helt målløs. Men jeg var også overlykkelig over å få ytterligere tre smil som alltid vil minne meg om Bryan», sier hun i til CBS Chicago.

Dessverre gikk ikke graviditeten helt som planlagt og forventet. Etter noen nye måneder, gikk Courtney og fikk en ny ultralyd, og den viste at en av trillingene, lille Brady, ikke lenger hadde puls. Han var død. Men de to andre babyene, Miles og Harper, var friske.

I dag lever Courtney et fint liv med sin eldste datter og de to, små tvillingene. Hun sier hun vet at Bryan hadde vært veldig stolt av alle sine tre barn.

Foto: facebook

LES OGSÅ: Da sønnen døde på sykehuset så foreldrene for seg et liv i sorg. Men skjebnen ville det annerledes

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Verdens søteste familieband – Hunden og ettåringen er sett over 20 millioner ganger

Bruden ble reddet av Heathers tragiske død: Ber organdonorens far om å følge henne ned midtgangen