torsdag, februar 20, 2020
Dyr Ektepar fikk sjokk da de oppdaget hva edderkoppen gjorde...

Ektepar fikk sjokk da de oppdaget hva edderkoppen gjorde på hotellrommet

-

Et ektepar ble redde for livet da de oppdaget en edderkopp spise en hel dvergpungsover, en miniatyrutgave av arten pungrotter, da de var på ferie.  

Daily Mail Australia forteller om marerittet som Justine Latton og mannen hennes fra Tasmania – en delstat i Australia, opplevde da de var på bilreise til Mt. Field sist helg og kom over den ekstraordinære hendelsen på hotellrommet. Hun postet et bilde av ‘huntsman’ edderkoppen angripe pungrotta til en Facebook-side kalt “Tasmanske insekter og edderkopper”.  

Enorm edderkopp 

Justine fortalte Fox News at pungrotta var på størrelse med en valnøtt og at det var den største edderkoppen hun hadde sett av typen ’huntsman’ – selv om de er veldig vanlige hvor paret var på ferie.  

Ifølge National Geographic er dette verdens største edderkopp.

Innlegget har fått 745 likes og blitt delt nesten 5000 ganger.  

”Wow, det er en sterk edderkopp,” kommenterte en person.  

”Awww. Alle må spise, men mann,” kommenterte en annen person.  

”OMG for en én gang i livet foto-mulighet,” skrev en annen person.

”Ville vært fantastisk å se fra kampens begynnelse. ville vært så vanskelig å ikke gripe inn for å hjelpe den lille pungrotta da…” skrev noen andre.

Foto: Justine Latton/Facebook

Fant enorm Huntsman på gården 

Også forrige sommer skapte en huntsman-edderkopp stort engasjement på sosiale medier. Den gang var det edderkoppen Charlotte som ble funnet på en gård i Australia. En kvinne som hjelper truede dyr fant edderkoppen og publiserte bilder av henne på Facebook.

– Hun var en vakker, rolig etterkopp og ikke aggressiv på noen måte. Som edderkopper flest ville hun bare leve i fred, spise insekter og kravle rundt, skriver Barnyard Betty’s Rescue på sin Facebook-side.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Med hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing

Mobbing er et stort problem som vi dessverre ikke har klart å få bukt med i Norges land. Vi vet at rundt 63.000 barn...

Martin fikk sjokk da han oppdaget hvor stor skade snusen hadde gjort – ønsker å advare andre

47-år gamle Martin Sandqvist fikk sjokk da Nittedal tannklinikk avdekket store skader i munnen hans. Martin har brukt snust hver eneste dag de siste 30...

Brukte mobil mens han kjørte og tok livet av tre barn – Nå ønsker familien at du skal se videoen

Alt for mange mennesker bruker mobiltelefonen mens de kjører. Og alt for mange må betale med livet sitt som følge av dette. Visste du at...