Hjem Dyr Ektepar våknet opp med fremmed gjest i senga – men gjesten var av den hyggelige sorten

Ektepar våknet opp med fremmed gjest i senga – men gjesten var av den hyggelige sorten

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Fra tid til annen hører man ville historier om folk som våkner av at det er fremmede i senga.

Og vel var det en ubuden gjest der en morgen Julie og Jimmy Johnson våknet opp, men denne gjesten var heldigvis ikke av skumle sorten.

Julie Johnson sier til CBS News at hun hadde stått opp midt på natten for å bruke badet. Hun la merke til at en hund lå i sengen hennes.

– Men hundene våre er alltid i sengen, så jeg fikk ikke panikk. Jeg tenkte egentlig ikke over det og gikk bare tilbake til sengs, sier hun.

Men neste morgen, innså Julie og mannen hennes at hunden som lå og koste inntil dem slettes ikke var en av ekteparets tre hunder.

– Jeg snudde meg og både mannen min og jeg stirrer – for ganske riktig. Det er en hund, men det var ikke vår hund, sier Julie.

hund i sengen
Foto: Privat

Rent umiddelbart ble ekteparet bekymret for at det kunne være noen andre i huset. Men de skjønte raskt at dette bare var en hund som sannsynligvis hadde gått en tur med seg selv.

– Vi skjønte fort at hun absolutt ikke var til skade for oss eller hundene våre. Hun var bare på utkikk etter et trygt sted.

Det hele var rett og slett bare en litt morsom historie. Men ekteparet skjønte jo også at hunden hørte til et sted, og tok flere bilder av sin uinviterte gjest og delte historien på Facebook.

Hunden hadde ikke halsbånd på, så familien visste ikke hva hunden het. Men ikke mer enn en times tid etter at de hadde lagt ut bildene, tikket det inn en melding fra en som sa at «Nala» var deres hund.

Nala kan ha valgt Johnsons fordi de har tre andre hunder, og det føltes trygt å søke tilflukt i hjemmet deres. Foto: Privat

– Jeg ville være sikker på at Nala kom tilbake til rett hjem, så jeg ba kvinnen om bevise på at hun var matmoren hennes. Hun sendte meg julebilder og påskebilder og mange andre bilder med Nala, sier Julie til CBN News.

Nalas eier hoppet rett i bilen og kom hjem til familien som hadde fått nattliv besøk av hunden hennes.

Foto: Privat

Nalas eiere forklarte at Nala hadde forsvunnet dagen før mens de var på tur.

– Så, hun hadde vært savnet siden midt på ettermiddagen på lørdag. Og så, antar jeg, at hun når det ble storm og tordenvær startet, kom til oss for å søke ly, sier Julie.

  1. sovemedund5
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com