torsdag, mai 28, 2020

Ekteparet døde av korona med 6 minutters mellomrom

Mest lest nå

Amerikanske Stuart (74) og Adrian Baker (72) var friske og raske. Men i midten av mars, ble de smittet av koronaviruset. Bare en uke senere, døde de begge to, med 6 minutters mellomrom.

Parets sønn, Buddy Baker, har lagt ut en video på Twitter der han forteller om den tragiske hendelsen. Han oppfordrer samtidig folk til å ta viruset på alvor. Det skriver ABC News.

– For bare noen uker siden, var de friske. Vi lever i en verden der mange tenker: «Det skjer ikke meg, det skjer ikke oss, det skjer ikke familien min.» Vel, det skjedde oss, sier Buddy i videoen.


Fikk lungebetennelse

Stuart og Adrian var gift i over 50 år. For noen uker siden, begynte de begge å føle seg dårlige. De oppsøkte legen, og fikk beskjed om at de hadde en mild lungebetennelse. Men legen sendte dem hjem med beskjed om at dette kom til å gå over av seg selv.

Men paret ble ikke bedre. Tvert imot, ble de bare verre de nærmeste dagene. 19. mars, dro de tilbake til legen. Da ble Stuart lagt inn på sykehuset, fordi han hadde astma. Adrian ble sendt hjem igjen.

Faren ble testet for korona, og testet positivt. Mens han lå på sykehuset, satt Adrian hjemme og ble raskt verre.

Ble koblet fra respiratorene

Buddy fikk en telefon fra sykehuset, der de fortalte han at faren mest sannsynlig ikke kom til å overleve. Buddy ble samtidig enig med legen om at moren også skulle legges inn. Bare noen få timer etter morens innleggelse, fikk Buddy nok en telefon fra sykehuset.

– I løpet av rundt fem, seks timer, fikk jeg beskjed om, fra to separate leger på telefonen, at ingen av foreldrene mine kom til å overleve dette, sier Buddy.

Dagen etter kom den endelige beskjeden. Buddys foreldre lå begge i respirator. De ble trillet inn på samme rom, og så ble respiratorene koblet fra, med bare seks minutters mellomrom.

Her kan du se Buddys video:

LES OGSÅ: 25-åring forteller hvordan det er å være koronasyk : Det føles som om jeg kveles. Jeg har aldri vært så syk i hele mitt liv

129,744FansLik
1,354FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter