søndag, juni 13, 2021

Ekteparet hadde vært gift i 62 år. Døde hånd i hånd med bare halvannen times mellomrom

Mest lest nå

Da Tom (84) og Delma (82) Ledbetter møttes for første gang, var de allerede da sikre på at de skulle dele resten av livet sammen. Så sikre var de, at de giftet seg etter bare tre uker.

Paret møttes i Florida da de var i 20-årene. Deres datter, Donetta Nichols, forteller følgende fra deres første møte:

«Han har fortalt: «Jeg vet ikke hva som fikk meg til å gjøre det. Jeg rakk bare frem hånden og ga henne et kyss på kinnet», sier Donetta til The Epoch Times, og legger til at bestefaren har sagt at det var kjærlighet ved første blikk.


Tre uker senere, giftet de seg. De lovde hverandre at de skulle holde sammen til døden skilte dem av. Men døden skilte dem aldri av. De døde med bare halvannen times mellomrom, mens de holdt hverandres hender.

Foto: Privat

Døde hånd i hånd

Tom og Delma hadde et godt liv sammen. De fikk to døtre, sju barnebarn og sju oldebarn.

Men etter hvert kunne ikke Delma bo hjemme lenger. Hun måtte flytte til et sykehjem. Bare noen dager senere, ble Tom også syk, og kom etter. På sykehjemmet fikk de være sammen. De fikk bo på samme rom, og de fikk ha senger ved siden av hverandre.

Donetta forteller: «Vi fikk han over til sykehjemmet sammen med mamma. De hadde dyttet de små sengene deres inntil hverandre og mamma lå rett der, med ansiktet mot han. Hun sov og pappa strakk ut armen og grep etter hånden hennes, og så bare lå han der med henne. Det var så søtt», sier hun.

Akkurat slik de ønsket å dø

Det var Tom som døde først. Han tok sitt siste åndedrag mens han holdt sin kjære kones hånd. Delma slapp ikke ektemannens hånd. Hun døde 90 minutter senere.

«Det var akkurat slik de ønsket å dø. Det kunne ha ikke vært bedre», sier datteren Donetta.

Ingenting er større enn kjærligheten! Del gjerne historien om dette paret videre – et levende bevis på ekte kjærlighet!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter