De etterlatte etter et ektepar som hadde vært gift i hele 67 år tror de må ha hatt en telepatisk forbindelse, for ikke lenge etter at mannen Arthur gikk bort, fulgte konen Dorothy etter.

De døde på hvert sitt sykehus, Arthur Harding klokken 06:45, og Dorothy Harding klokken 08:10. Barnebarnet forteller at Dorothy døde nesten umiddelbart etter hun fikk beskjed om at ektemannen hadde gått bort.

– Vi fortalte henne at bestefar var død, og at hun også kunne slippe taket, forteller hun.

Og ikke lenge etterpå skjedde det.

Arthur og Dorothy Harding gikk begge bort på hvert sitt sykehus. Arthur klokken 06.45, og Dorothy klokken 08.10.

Arthur og Dorothy var henholdsvis 91 og 88 år, og giftet seg i 1950. Dorothy arbeidet opprinnelig på fabrikk men ble senere ansatt innen eldresektoren. Hun var en erfaren maskinist og på fritiden likte hun å sy og strikke forskjellige ting til familien.

Arthur arbeidet som oppkjøper innen tekstilindustrien, men da han gikk av med pensjon fortsatte å arbeide i en bruktbutikk i Newton Heath.

Alle i nærområdet visste hvem paret var, og de var kjente for å være varme og omgjengelige mennesker.

Paret levde sammen inntil bare noen få uker siden da begge ble innlagt på sykehus. Arthur med kronisk obstruktiv lungesykdom, og Dorothy med hjerteproblemer.

De fikk imidlertid tilbringe julen sammen på Acorn Lodge pleiehjem i Failsworth, men da begge fikk tilbakefall av sykdommene sine, ble begge sendt tilbake til sykehusene hvor de senere døde.

Paret etterlater seg to barn, fire barnebarn, oldebarn og et tippeoldebarn.

Del gjerne historien hvis du også tror det finnes mer mellom himmel og jord enn vi vet om.