Ekteparet har vært gift i 69 år – ble skilt av myndighetene

804

Ekteparet Goodine har vært sammen i hele 73 år, og alltid bodd sammen. På sine eldre dager bodde de sammen i en omsorgsbolig.

Men ikke særlig mye lenger – for til jul måtte de skille lag.

Foto: Facebook

Det kanadiske ekteparet Herbert og Audrey Goodine, på henholdsvis 91 og 89 år, har vært sammen i 73 år, gift i 69 av dem, og alltid bodd sammen og sovet i samme seng.

De seneste årene har de bodd i en omsorgsbolig i New Brunswick, fortsatt sammen.

Skilt til jul

Bare noen dager før jul kom imidlertid beskjeden om at de skulle skilles fra hverandre. Herbert skulle nemlig flyttes til et annet pleiehjem på grunn av demens. Så for første gang skulle de ikke få feire jul sammen.

Hvilket fikk parets datter til å reagere sterkt.

Foto: Facebook

Hørte mamma gråte

«Da jeg snakket med foreldrene mine kunne jeg høre mamma gråte i bakgrunnen. Hun sa at «nå er julen over for oss, og det er den verste julen vi har hatt», skrev datteren Dianne Goodine i et innlegg på facebook.

Datteren forteller at hun forstår at faren trenger tilsyn, men mener det var usmakelig at ikke foreldrene fikk tilbringe den siste julen sammen, men ble skilt fra hverandre på så kort varsel.

Foto: Facebook

Man kan ha forståelse for at eldre mennesker må flyttes dit det er mest forsvarlig med tanke på tilsyn og omsorg, men burde de i det minste ikke ha fått tilbringe julen sammen? Del gjerne hvis du er enig!

SISTE NYTT