tirsdag, januar 28, 2020
Historier fra livet Ekteparet var gift i 67 år. Da mannen sovner...

Ekteparet var gift i 67 år. Da mannen sovner inn ved siden av sin kone, følger hun etter, bare to timer senere

-

Dette er en kjærlighetshistorie. Men den er ikke funnet opp, sånn som den ofte er på film. Dette er en kjærlighetshistorie fra det virkelige liv, om Floyd og Violet Hartwig som døde side om side med bare to timers imellom, etter et 67 år langt ekteskap.

Floyd (90) og Violet (89) møttes for første gang da de gikk på skolen sammen. Det ble begynnelsen på en livslang kjærlighet til hverandre.

Ifølge Independent, ble Floyd utstasjonert på den amerikanske flåten under andre verdenskrig. I løpet av krigen, skrev de to elskede flere hundre brev til hverandre.

Foto: Privat/YouTube

«Den peneste piken i verden»

Her er et utdrag fra et brev Floyd skrev til Violet:

«Hei elskede. Her er noen linjer fra din ensomme sjømann. Jeg savner deg, elskede, og jeg elsker deg så høyt. Kjære, jeg blir så lettet når jeg kommer vekk fra alt det her. Det er virkelig ikke noe for meg, selv om jeg trodde at livet på flåten var riktig. Men det var før jeg forelsket meg i den peneste piken i verden.»

Da krigen var over, kom Floyd hjem, og paret kjøpte en gård i California. Der fikk de tre barn sammen.

Foto: Privat/YouTube

Døde omringet av familien

Da Floyd og Violet døde, var de omringet av barn, barnebarn og oldebarn. Og selv om det var en trist stund, forteller de som var der, at det også var veldig fint. Det var akkurat slik paret ønsket å dø, side ved side, samtidig. De hadde tidligere fortalt at ingen av dem kunne leve uten den andre.

«De hadde en veldig sterk kontakt, og jeg tror at den kontakten bare ble sterkere og sterkere. Spesielt i de siste månedene av deres liv», sier datteren deres, Donna Scharton.

Familien har laget en video for å hylle parets lange ekteskap og dype kjærlighet sammen. Her kan du se den:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Etter over 20 år alene: Ullared-Maritta (75) har endelig funnet kjærligheten

Den populære TV-serien "Ullared" har rullet over norske TV-skjermer i mange år, og gitt oss uforglemmelige opplevelser med Maritta og søsteren Gunnel og bestevennene...

John Arne Riise kjøper gaver til kona for 25.000 kroner i måneden

Tidligere fotballspiller John Arne Riise (39) har et svært høyt forbruk. Det kom frem da han deltok i TV-programmet "I lomma på Silje". I snitt...

Sissel Kyrkjebøs datter går i morens fotspor – Slik ser hun ut nå

Sarah Kyrkjebø Skoller (20) har blitt en voksen dame, og har valgt å gå i morens fotspor. Før jul, var hun med moren på...