mandag, november 23, 2020

Ekteskapsrådgiver advarer menn: Dette er grunnen til at kvinner forlater menn som de elsker

Mest lest nå

Hvorfor forlater en kvinne sin mann, selv når hun elsker ham? Det forsøker den amerikanske ekteskapsrådgiveren, Justice Schanfarber å gi svar på:

– Det er en simpel sannhet som menn er nødt å vite. Det er at kvinner forlater menn som de elsker. De har det helt forferdelig med det. Det knuser hjertet deres. Allikevel gjør det, skriver Schanfarber i et blogginnlegg.

Han mener at menn må bli obs på faresignalene før det er for sent.


– Kvinner forlater mennene sine når han ikke er tilstede. Han arbeider, spiller golf, pc-spill, ser tv og fisker. Listen er lang. Disse mennene er ikke onde. De er gode partnere, det er gode fedre, de støtter familien. De er søte og vennlige, men de tar partnerne sine for gitt. De er rett og slett ikke tilstedeværende, skriver ekteskapsrådgiveren og fortsetter:

– Jeg har kvinner som kommer inn på kontoret og forteller at noen kommer til å feie benene under dem, og kapre dem fra ektemannen. Den erkjennelsen skremmer dem. Noen ganger gråter de. Jeg sier ikke hva som er riktig eller galt, jeg forteller dere bare hva jeg opplever, skriver Schanfarber.

Han fortsetter med sine gode råd.

– Hun ønsker at du skal føle henne. Hun vil føle lidenskap. Kan du føle lidenskap? Kan du vise henne den? Ikke bare hengivenhet for henne, men lidenskap for å være i livet. Har du den? Den er nemlig den mest attraktive ved deg. Har du mistet den? Hvorfor? Når forsvant den? Finn ut av det. Finn den! råder han.

Kodeordet er tilstedeværelse, og det må menn være oppmerksomme på, ifølge ekteskapsrådgiveren:

– Hvis du tror at du er til stede, når du er sammen med partneren, så prøv å lytt til henne. Flakker tankene dine rundt? Legg merke til det. Når du ser på henne, hvor dypt kikker du egentlig? Se igjen. Se dypere. Møt blikket hennes og holde det lenger enn det som føles normalt, lenger enn det er behagelig. Hvis hun spør hva du gjør, si: «Jeg ser inn i deg. Jeg vil se ditt innerste. Jeg er nysgjerrig etter å vite hvem du er. Etter alle disse årene ønsker jeg fortsatt å finne ut hvem du virkelig er.» Men du skal bare si det hvis du mener det. Hvis du vet at det er sant, avlsutter han. 

Les hele innlegget til Justice Schanfarber på bloggen hans her.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter