En svensk, eldre dame hadde fått problemer med å komme seg ut for å handle og ta ut kontanter på egenhånd. Kvinnen som bor i en omsorgsbolig, spurte da de ansatte om hjelp til dette. Familien hadde godkjent at de ansatte kunne bruke kvinnens bankkort for å hjelpe henne med innkjøp, forteller svenske SVT.

Men når et familiemedlem av kvinnen sjekket kontoutskriften hennes, fikk familien og kvinnen sjokk. Nesten 18.000 svenske kroner hadde blitt brukt opp på kort tid. Familien så nærmere på saken, og det viste seg at pengene var blitt brukt på tre nattklubber i södra Stockholm, samt flere kontantuttak i byen.

Personen som sist brukte kvinnens bankkort, sluttet på arbeidsplassen før etterforskningen begynte, men kvinnen har fått alle pengene sine tilbake på konto. De ansatte må nå kvittere ut bankkort fra de eldre.

Det er forferdelig at de eldre ikke skal kunne stole på menneskene som arbeider rundt dem, men ting som dette skjer dessverre. Del gjerne videre for å gjøre andre oppmerksomme på dette!