torsdag, januar 23, 2020
Historier fra livet Eldre kvinne tigget etter mat på restauranten - Bryter...

Eldre kvinne tigget etter mat på restauranten – Bryter sammen i tårer når godhjertet kvinne spanderer full middag!

-

Nesten uansett hvor man beveger seg i verden kan man se mennesker som ikke er like heldig som andre. Mennesker som lever på gaten, tigger eller ruser seg.

Mange av disse menneskene spiser sjelden skikkelig middagsmat, noen går gjerne dager mellom hvert måltid.

Nylig var Carmen Mendez fra California ute på restaurant med kjæresten sin. Etter at paret hadde nytt et bedre måltid, fikk Carmen øye på en gammel kvinne som gikk rundt og tigget ved bordene. Hun tigget ikke etter penger, men ba om å få matrestene som gjestene ikke hadde spist opp. Hun ble avvist, nærmest hysjet bort, av alle gjestene.

Foto: Carmen Mendez / Facebook

Carmen forsto hvor nedverdigende det måtte være for den gamle kvinnen å tigge etter mat på denne måten. Hun forsto hvor sulten kvinnen måtte være for å gjøre noe slik. Hun bestemte seg derfor for å gi restene sine til den sultne damen.

Men da kvinnen begynte å spise restene, fik Carmen en vond smak i munnen.

 «Det føltes overhodet ikke riktig. Jeg følte meg som et grusomt menneske som lot denne eldre damen spise restene mine. Hun fortjener så mye mer. Jeg kjøpte derfor en full middag til henne,» skriver Carmen på Facebook.

Foto: Carmen Mendez / Facebook

Den eldre kvinnen var fra seg av glede. Hun ga Carmen en lang og god klem mens tårene rant.

Det finnes mange skjebner i denne verden, og det finnes heldigvis mennesker som velger å lyse opp dagen til de som ikke har det så lett. Del gjerne historien om Carmen til inspirasjon for andre!

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Bjørn Einar Romøren med en god og en dårlig nyhet

Bjørn Einar Romøren (38) har delt både oppturer og nedturer med fansen på Instagram siden han fikk kreft i fjor sommer. Den tidligere skihopperen...

Paret hadde vært gift i 65 år. Døde med bare noen timers mellomrom

Jack og Harriet var uatskillelige fra den dagen de møttes. De bodde til og med på det samme sykehjemmet. Etter 65 år sammen, tilbrakte...

Jenta som skrev «Fuck cancer» over ansiktet, er nå død

Kathryn Cartwright falt ut av rullestolen og slo seg kraftig i ansiktet. Da tok hun en selfie der hun hadde skrevet "Fuck cancer" over...