mandag, november 18, 2019
Historier fra livet Eldre mann gjorde i buksa på butikken. Reaksjonen til...

Eldre mann gjorde i buksa på butikken. Reaksjonen til Lisa har rørt tusenvis av mennesker!

-

Lisa Lemming Jackson kommer fra Georgia, USA. For en tid tilbake var hun på handletur i matbutikken. Plutselig fikk hun øye på en eldre mann som åpenbart hadde problemer. Lisa publiserte historien sin på Facebook og den har siden gått verden rundt, les hennes egne ord nedenfor.

Jeg har nettopp tilbragt over to timer med en eldre mann på butikken. Det hele begynte med at jeg smilte til ham, og vi fikk øyekontakt. Da jeg passerte han, så det ut som om han trengte hjelp til noe. Jeg gikk derfor tilbake og spurte om jeg kunne hjelpe ham. Han fikk tårer i øynene, og sa:

«Jeg har kreft i tykktarmen, og det har skjedd et forferdelig uhell. Om jeg beveger meg vil alle merke hva det er. Hva kan jeg gjøre?»

Det å se på en eldre mann som har mistet all verdighet gjorde at jeg fikk en diger klump i halsen. Jeg tok kontakt med de ansatte, som fikk hentet papir, undertøy og tok ham diskret med til toalettet hvor han fikk nye klær.

Han gråt og ba om unnskyldning. Fortalte meg at han hadde dårlig tid. Konen var alene hjemme. Jeg fulgte han til kassen, da oppdaget vi at alle varene hans allerede var pakket i poser og betalt for. Den gamle mannen gråt sine modige tårer. Han var så takknemlig.

Han ga meg noen gode råd og oppmuntret meg til å tro på at menneskeheten kan bry seg om hverandre. I dag ble det bevist.

Dette er en helt nydelig historie som viser hvordan en liten god gjerning kan bety en hel verden for et annet menneske. Del gjerne videre! 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Arrangerer kjøttkonferanse i 2020: – «jeg forsvarer kjøttspiserne»

David Bodiroza fra Falkenberg i Sverige elsker å ha kjøtt til alle måltid. Han er lei av det negative...

Her er Jamie Olivers`s oppskrift på nydelig potetgrateng

Denne retten kan du enten la være selve hovedretten eller du kan bruke den som tilbehør til biff, kylling...

Maine coon-katten Lotus, tar Instragram med storm

Den svenske katten Lotus er like stor som et barn. Og da mener vi ikke som en liten baby....

Da brannmannen så gutten uten språk, sjokkerte han alle ved å snakke med ham

Det var en kald januarkveld i Manchester, New Hampshire. Den lille gutten stod med store øyne i døra til...

Jenta med den uvanlige sykdommen inspirerer folk over hele verden

14 år gamle Nikki Lilly har en uvanlig sykdom som gjør at ansiktet hovner kraftig opp. Men i stedet...

Pitbullen Sasha reddet baby fra flammene

Både moren og babyen lå og sov, da det begynte å brenne. Heldigvis var pitbullen Sasha våken, og reddet...