søndag, oktober 24, 2021

Eldre mann gjorde i buksa på butikken. Reaksjonen til Lisa har rørt tusenvis av mennesker

Mest lest nå

Lisa Lemming Jackson kommer fra Georgia, USA. For en tid tilbake var hun på handletur i matbutikken. Plutselig fikk hun øye på en eldre mann som åpenbart hadde problemer.

Lisa publiserte historien sin på Facebook og den har siden gått verden rundt, les hennes egne ord nedenfor.

Jeg har nettopp tilbragt over to timer med en eldre mann på butikken. Det hele begynte med at jeg smilte til ham, og vi fikk øyekontakt. Da jeg passerte han, så det ut som om han trengte hjelp til noe. Jeg gikk derfor tilbake og spurte om jeg kunne hjelpe ham. Han fikk tårer i øynene, og sa:


«Jeg har kreft i tykktarmen, og det har skjedd et forferdelig uhell. Om jeg beveger meg vil alle merke hva det er. Hva kan jeg gjøre?»

Det å se på en eldre mann som har mistet all verdighet gjorde at jeg fikk en diger klump i halsen. Jeg tok kontakt med de ansatte, som fikk hentet papir, undertøy og tok ham diskret med til toalettet hvor han fikk nye klær.

Han gråt og ba om unnskyldning. Fortalte meg at han hadde dårlig tid. Konen var alene hjemme. Jeg fulgte han til kassen, da oppdaget vi at alle varene hans allerede var pakket i poser og betalt for. Den gamle mannen gråt sine modige tårer. Han var så takknemlig.

Han ga meg noen gode råd og oppmuntret meg til å tro på at menneskeheten kan bry seg om hverandre. I dag ble det bevist.

Dette er en helt nydelig historie som viser hvordan en liten god gjerning kan bety en hel verden for et annet menneske. Del gjerne videre! 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter