Forsiden Historier fra livet Eldre mann gjorde i buksa på butikken. Reaksjonen til Lisa har rørt...

Eldre mann gjorde i buksa på butikken. Reaksjonen til Lisa har rørt tusenvis av mennesker!

Lisa Lemming Jackson kommer fra Georgia, USA. For en tid tilbake var hun på handletur i matbutikken. Plutselig fikk hun øye på en eldre mann som åpenbart hadde problemer. Lisa publiserte historien sin på Facebook og den har siden gått verden rundt, les hennes egne ord nedenfor.

Jeg har nettopp tilbragt over to timer med en eldre mann på butikken. Det hele begynte med at jeg smilte til ham, og vi fikk øyekontakt. Da jeg passerte han, så det ut som om han trengte hjelp til noe. Jeg gikk derfor tilbake og spurte om jeg kunne hjelpe ham. Han fikk tårer i øynene, og sa:

Reklame

«Jeg har kreft i tykktarmen, og det har skjedd et forferdelig uhell. Om jeg beveger meg vil alle merke hva det er. Hva kan jeg gjøre?»

Det å se på en eldre mann som har mistet all verdighet gjorde at jeg fikk en diger klump i halsen. Jeg tok kontakt med de ansatte, som fikk hentet papir, undertøy og tok ham diskret med til toalettet hvor han fikk nye klær.

Han gråt og ba om unnskyldning. Fortalte meg at han hadde dårlig tid. Konen var alene hjemme. Jeg fulgte han til kassen, da oppdaget vi at alle varene hans allerede var pakket i poser og betalt for. Den gamle mannen gråt sine modige tårer. Han var så takknemlig.

LES OGSÅ
Da de kom hjem fra Disneyland, kastet den fem år gamle datteren opp. 20 timer senere, var hun død

Han ga meg noen gode råd og oppmuntret meg til å tro på at menneskeheten kan bry seg om hverandre. I dag ble det bevist.

Dette er en helt nydelig historie som viser hvordan en liten god gjerning kan bety en hel verden for et annet menneske. Del gjerne videre! 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Småbarnsmoren ble lei av det lange, hvite håret sitt – se den store forvandlingen

Christal er en hardtarbeidende mamma som har kommet til det punktet at hun er veldig lei av utseende sitt. Hun er trøtt av sitt...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT