Hjem Dyr Eldre mann falt i dusjen og ble liggende på gulvet i 16 timer – Slik reddet katten han

Eldre mann falt i dusjen og ble liggende på gulvet i 16 timer – Slik reddet katten han

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Historien om katten Fluffy og eieren hans har rørt millioner.

Ron Williams er en 84 år gammel amerikansk veteran som bor alene i Sturgis, Michigan. Han kan ikke lenger bevege seg som han en gang kunne og bruker derfor en rullator når han skal gå. Til tross for at han bor alene, er han aldri helt alene fordi han har katten Fluffy ved sin side. En katt som Ron deler et ekstraordinært bånd med. Sammen holder de hverandre med selskap, og en dag skulle Fluffy faktisk vise seg å bli en reddende livsengel for Ron.

En av tingene Ron gjør med katten sin for å føle seg mindre alene, er å snakke høyt til ham, som om katten var et menneske som kunne forstå hvert eneste ord og svare.

Da den eldre mannen en dag tok en dusj på badet, skled han plutselig og falt i bakken. Mobiltelefonen var utenfor rekkevidde og han visste ikke hvordan han skulle få hjelp.

Det Ron først ikke hadde lagt merke til var at Fluffy også var der med ham på badet og etter 16 timer på bakken, helt låst og ute av stand til å bevege seg, fikk mannen en strålende idé. Han visste at katten assosierte ordet «ring» med mobiltelefonen hans, så han prøvde å rette kattens oppmerksomhet mot telefonen hans, som var langt fra hans rekkevidde, og ropte høyt om og om igjen: «Ring Fluffly!»

Foto: Skjermdump Youtube

Og Fluffy, han forsto situasjonen og brakte bokstavelig talt mobiltelefonen til Ron, som til slutt, etter 16 timer på bakken uten å kunne bevege seg, klarte å ringe nødtelefonen og tilkalle hjelp. Hva ville han ha gjort hvis katten Fluffy ikke hadde vært der med ham?

Nå står Ron i evig gjeld til katten sin, og som han sier:

– Jeg vil aldri forlate katten min igjen så lenge jeg lever. Hva hadde skjedd hvis han ikke hadde vært i det rommet med meg den dagen?

Heldigvis slapp Ron unna med bare noen få blåmerker. I en alder av 84 kunne det ha endt mye verre.

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om den spektakulære og varme historien:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com