in

Den eldre mannen forklarer legen hva kjærlighet er med 12 ord.

kjærlighet

Denne historien verserer i flere forskjellige versjoner på nettet. Om det er en ekte historie eller ei vet vi ikke. Men den sier egentlig alt om hva kjærlighet er, vi synes den var verdt å dele. 

En eldre mann skyndte seg til legen. Klokken var 08:00 og mannen stresset seg gjennom legemøtet. Legen spurte han hva som hastet slik. Den eldre mannen forklarte da at han måtte skynde seg til et viktig møte kl 8:30.


Legen ville gjerne vite hva det viktige møtet handlet om, samtidig som han raskt gjennomførte rutinekontrollen på karen.

Jo, han besøkte et sykehjem hver morgen. Hans kone bodde der, og de spiser alltid frokost sammen. Legen spurte om konens helse, siden hun bodde på et sykehjem.

Den gamle mannens ansikt ble trist. Han forklarte at konen over lengre tid hadde slitt med Alzheimers sykdom. Nå viste hun knapt hva som var opp og ned, og hun hadde ingen anelse om hvem mannen hennes var.

Legen ville da vite om det var så viktig å besøke henne hver eneste morgen. Hun visste jo ikke hvem han var, og ville ikke huske om han hadde vært der eller ikke.

Den eldre mannen stirret legen dypt inn i øynene og sa:

– Hun vet ikke hvem jeg er, men jeg vet hvem hun er.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

frysninger

Han står og hører på vennen spille piano. Plutselig gjør han noe som gir oss frysninger!

Den hjemløse hunden har aldri opplevd kjærlighet. Men når han blir klappet for første gang får vi helt vondt i magen