in ,

Elefant og hund var bestevenner. Så ble de adskilt. Se den rørende gjenforeningen

Da hunden Bella ble skadet, og måtte på rehabilitering i tre uker, stod bestevennen og elefanten Tara utenfor behandlingssenteret hver eneste dag og ventet.

Ved «The Elephant Sanctuary” i Tennessee, får syke og gamle hunn-elefanter tilbringe sine siste dager i et trygt og godt miljø.

Elefanter er smarte og sosiale dyr, og det er ikke uvanlig at de har bestevenner. Alle de ti elefantene i Tennessee har funnet hver sin bestevenn. Men den 35 år gamle elefanten Tara har utviklet et noe spesielt vennskap med en litt uvanlig venn, nemlig med hunden Bella.

De to vennene gjør alt sammen. De spiser sammen, de steller seg sammen, de leker sammen og de sover sammen. Det skriver The Animal Bible.

Tara
Foto: The Oprah Winfrey Show/Youtube

Trofast venn

For en tid tilbake, skadet Bella ryggen sin, og kunne ikke gå. Hun måtte på rehabilitering i tre uker i et behandlingssenter.

Bella
Foto: The Oprah Winfrey Show/Youtube

Tara nektet å forlate vennen sin. I stedet for å kose seg i naturen med de andre elefantene, stod hun utenfor behandlingssenteret hver eneste dag og ventet trofast på at hennes beste venn skulle komme ut og leke igjen.

Behandlingssenteret
Foto: Foto: The Oprah Winfrey Show/Youtube

Etter å ha stått på den samme plassen, dag etter dag, uke etter uke, fikk endelig Tara møte Bella igjen. Og gjett om gjensynsgleden var stor.

Veldig smarte dyr

Elefanter er et av verdens smarteste dyr, og hjernen deres er Ganske lik hjernen vår, skriver National Geographic.

Disse fantastiske dyrene har evne til å kommunisere med hverandre gjennom forskjellige lyder. Som for eksempel å varsle andre elefanter om fare. Men de kan også tilkalle barna sine ved bruk av lyd. Og akkurat som vi mennesker, liker de å leke og vise følelser.

Ganske fascinerende. Del artikkelen om du er enig! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

proseccobil

Blir isbilen litt for kjedelig? Her er Proseccobilen som leverer bobler rett til døren

Se den fantastiske makeoveren av den 76 år gamle damen