Forsiden Dyr Elefant og hund var bestevenner. Så ble de adskilt. Se den rørende...

Elefant og hund var bestevenner. Så ble de adskilt. Se den rørende gjenforeningen

Da hunden Bella ble skadet, og måtte på rehabilitering i tre uker, stod bestevennen og elefanten Tara utenfor behandlingssenteret hver eneste dag og ventet.

Ved «The Elephant Sanctuary” i Tennessee, får syke og gamle hunn-elefanter tilbringe sine siste dager i et trygt og godt miljø.

Elefanter er smarte og sosiale dyr, og det er ikke uvanlig at de har bestevenner. Alle de ti elefantene i Tennessee har funnet hver sin bestevenn. Men den 35 år gamle elefanten Tara har utviklet et noe spesielt vennskap med en litt uvanlig venn, nemlig med hunden Bella.

Reklame

De to vennene gjør alt sammen. De spiser sammen, de steller seg sammen, de leker sammen og de sover sammen. Det skriver The Animal Bible.

Tara
Foto: The Oprah Winfrey Show/Youtube

Trofast venn

For en tid tilbake, skadet Bella ryggen sin, og kunne ikke gå. Hun måtte på rehabilitering i tre uker i et behandlingssenter.

Bella
Foto: The Oprah Winfrey Show/Youtube

Tara nektet å forlate vennen sin. I stedet for å kose seg i naturen med de andre elefantene, stod hun utenfor behandlingssenteret hver eneste dag og ventet trofast på at hennes beste venn skulle komme ut og leke igjen.

Behandlingssenteret
Foto: Foto: The Oprah Winfrey Show/Youtube

Etter å ha stått på den samme plassen, dag etter dag, uke etter uke, fikk endelig Tara møte Bella igjen. Og gjett om gjensynsgleden var stor.

Veldig smarte dyr

Elefanter er et av verdens smarteste dyr, og hjernen deres er Ganske lik hjernen vår, skriver National Geographic.

LES OGSÅ
Kreativ pappa tok voksen-bilder av sin premature sønn. Se de morsomme bildene

Disse fantastiske dyrene har evne til å kommunisere med hverandre gjennom forskjellige lyder. Som for eksempel å varsle andre elefanter om fare. Men de kan også tilkalle barna sine ved bruk av lyd. Og akkurat som vi mennesker, liker de å leke og vise følelser.

Ganske fascinerende. Del artikkelen om du er enig! 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT