tirsdag, august 4, 2020

Elektrikeren tilbyr seg å hjelpe det arbeidsledige paret gratis. Så lurer de han tilbake for å gi han en overraskelse

Mest lest nå

Da det elektriske anlegget tok kvelden, visste ikke Stacy og John Lemonds sin arme råd. De hadde ikke penger til å fikse anlegget. Og uten varme midt på vinteren, kunne det fort ha gått veldig galt.

YouTube

Huset de bor i er fra 1940, og plutselig en dag virket ikke varmeanlegget lenger. Det viste seg at det elektriske anlegget var så ødelagt, at de ikke kunne bo i huset før det var fikset på grunn av ekstrem brannfare. Det skriver Sharetap.


Stacy og John var begge arbeidsledige, og hadde ikke penger til å reparere anlegget. Det eneste de kunne gjøre, var å be. De tok kontakt med den lokale kirken, og ba dem be for dem.

YouTube

Tilbød seg å hjelpe

Ikke lenge etterpå, fikk de en tekstmelding fra Joshua Matthews. Han var elektriker, og tilbød seg å fikse anlegget deres gratis, slik at de kunne gå vinteren i møte i et varmt og godt hus.

Stacy og John ble innkvartert på et hotell, mens Joshua jobbet i huset. Det var en stor jobb, og Joshua brukte mye tid i huset, uten å få en eneste krone for jobben.

YouTube

Tv-reporter på soverommet

Ryktene begynte å gå, og en dag ble Stacy og John kontaktet av Oklahoma’s News 4. De ønsket å få Stacy og John med på en plan.

Stacy ringte Joshua og lurte på om han kunne komme bort og sjekke at alt var i orden med det nye elektriske anlegget. Joshua kom, og kunne konstaterte at alt var i orden. Lite ante han om at det stod en tv-reporter på soverommet.

Reporteren overrasker Joshua, og Stacy gir ham 400 dollar for jobben. Penger hun hadde fått av tv-stasjonen for å betale elektrikeren tilbake.

For en fantastisk historie. Og så flott at det finnes mennesker der ute som hjelper andre uten å kreve noe som helst igjen.

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om hendelsen – det det gjerne videre om du ble rørt!

LES OGSÅ: Hjemmehjelpen kikket i mannens kjøleskap – det hun så der endret livet hennes for alltid

130,301FansLik
1,508FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter