Forsiden Historier fra livet Elektrikeren tilbyr seg å hjelpe det arbeidsledige paret gratis. Så lurer de...

Elektrikeren tilbyr seg å hjelpe det arbeidsledige paret gratis. Så lurer de han tilbake for å gi han en overraskelse

Da det elektriske anlegget tok kvelden, visste ikke Stacy og John Lemonds sin arme råd. De hadde ikke penger til å fikse anlegget. Og uten varme midt på vinteren, kunne det fort ha gått veldig galt.

YouTube

Huset de bor i er fra 1940, og plutselig en dag virket ikke varmeanlegget lenger. Det viste seg at det elektriske anlegget var så ødelagt, at de ikke kunne bo i huset før det var fikset på grunn av ekstrem brannfare. Det skriver Sharetap.

Stacy og John var begge arbeidsledige, og hadde ikke penger til å reparere anlegget. Det eneste de kunne gjøre, var å be. De tok kontakt med den lokale kirken, og ba dem be for dem.

YouTube

Tilbød seg å hjelpe

Ikke lenge etterpå, fikk de en tekstmelding fra Joshua Matthews. Han var elektriker, og tilbød seg å fikse anlegget deres gratis, slik at de kunne gå vinteren i møte i et varmt og godt hus.

Stacy og John ble innkvartert på et hotell, mens Joshua jobbet i huset. Det var en stor jobb, og Joshua brukte mye tid i huset, uten å få en eneste krone for jobben.

LES OGSÅ
Tenåringsgutt født uten kjeve kan ikke snakke – får oppmerksomhet i musikkindustrien
LES OGSÅ
Den lille jenta skrev en siste beskjed før hun døde. Hvem hadde trodd at den skulle få så store ringvirkninger?

YouTube

Tv-reporter på soverommet

Ryktene begynte å gå, og en dag ble Stacy og John kontaktet av Oklahoma’s News 4. De ønsket å få Stacy og John med på en plan.

Stacy ringte Joshua og lurte på om han kunne komme bort og sjekke at alt var i orden med det nye elektriske anlegget. Joshua kom, og kunne konstaterte at alt var i orden. Lite ante han om at det stod en tv-reporter på soverommet.

Reporteren overrasker Joshua, og Stacy gir ham 400 dollar for jobben. Penger hun hadde fått av tv-stasjonen for å betale elektrikeren tilbake.

For en fantastisk historie. Og så flott at det finnes mennesker der ute som hjelper andre uten å kreve noe som helst igjen.

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om hendelsen – det det gjerne videre om du ble rørt!

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

Mest lest nå

Hunder slaktes for å bli festivalmat

Urovekkende bilder viser at hunder blir brent levende før en årlig hundekjøtt festival i Kina under feiringen av sommersolverv. Ifølge den britiske avisen Independent blir...

Alexander Rybak: «Jeg er konstant redd for å leve»

Alexander Rybak har hatt en del utfordringer med sykdom det siste året. Nå deler han en tekst på Instagram, som får fansen til å...

Fire barn syke etter å ha spist giftig plante. Advarer foreldre – likner på sukkererter

Barna var på SFO da de spiste av den meget giftige planten Gullregn. De syns planten liknet på sukkererter. Barna ble så dårlige at de...

Forskere frykter at foreldres mobilbruk gir barna atferdsproblemer

Flere helsesøstre har ropt varsku om foreldres mobilbruk. De mener at barn kan bli skadelidende av foreldres manglende tilstedeværelse. Nå henger forskere seg på. Amerikanske...

Nytt bilde av Elvis Presleys barnebarn får folk til å steile

Elvis datter, Lisa Marie Presley, skaper overskrifter etter at hun la ut et bilde av sine fire barn. Fansen blir helt lamslått over hvordan...