Forsiden Historier fra livet Elektrikeren tilbyr seg å hjelpe det arbeidsledige paret gratis. Så lurer de...

Elektrikeren tilbyr seg å hjelpe det arbeidsledige paret gratis. Så lurer de han tilbake for å gi han en overraskelse

Da det elektriske anlegget tok kvelden, visste ikke Stacy og John Lemonds sin arme råd. De hadde ikke penger til å fikse anlegget. Og uten varme midt på vinteren, kunne det fort ha gått veldig galt.

YouTube

Huset de bor i er fra 1940, og plutselig en dag virket ikke varmeanlegget lenger. Det viste seg at det elektriske anlegget var så ødelagt, at de ikke kunne bo i huset før det var fikset på grunn av ekstrem brannfare. Det skriver Sharetap.

Reklame

Stacy og John var begge arbeidsledige, og hadde ikke penger til å reparere anlegget. Det eneste de kunne gjøre, var å be. De tok kontakt med den lokale kirken, og ba dem be for dem.

YouTube

Tilbød seg å hjelpe

Ikke lenge etterpå, fikk de en tekstmelding fra Joshua Matthews. Han var elektriker, og tilbød seg å fikse anlegget deres gratis, slik at de kunne gå vinteren i møte i et varmt og godt hus.

Stacy og John ble innkvartert på et hotell, mens Joshua jobbet i huset. Det var en stor jobb, og Joshua brukte mye tid i huset, uten å få en eneste krone for jobben.

YouTube

Tv-reporter på soverommet

Ryktene begynte å gå, og en dag ble Stacy og John kontaktet av Oklahoma’s News 4. De ønsket å få Stacy og John med på en plan.

LES OGSÅ
Legen ville ikke høre på moren og hennes 6 år gamle jente - kort tid etter sovner hun inn

Stacy ringte Joshua og lurte på om han kunne komme bort og sjekke at alt var i orden med det nye elektriske anlegget. Joshua kom, og kunne konstaterte at alt var i orden. Lite ante han om at det stod en tv-reporter på soverommet.

Reporteren overrasker Joshua, og Stacy gir ham 400 dollar for jobben. Penger hun hadde fått av tv-stasjonen for å betale elektrikeren tilbake.

For en fantastisk historie. Og så flott at det finnes mennesker der ute som hjelper andre uten å kreve noe som helst igjen.

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om hendelsen – det det gjerne videre om du ble rørt!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT