lørdag, desember 7, 2019
Nyheter Elektrikeren var lei av tyver som stjal verktøyet hans....

Elektrikeren var lei av tyver som stjal verktøyet hans. Så kom han opp med en genial idè

-

Elektriker Ray Taylor hadde sett seg lei på at tyver jevnlig brøt opp arbeidsbilen hans og stjal verktøy. Så kom han opp med en genial idè.

Etter å ha blitt frastjålet verktøy for til sammen nærmere 55.000 norske kroner over en periode på to år, ble Ray lei. Da kom han på den geniale ideen å installere et system i bilen, slik at den som tar i dørhåndtaket får et 1000 volt støt i kroppen. Det skriver Daily mail.

Bilen har også installert alarm, men den virker det ikke som at tyvene bryr seg noe om. «Men hvis alarmen ikke skremmer tyvene, så vil det elektriske støtet gjøre det», sier Ray.

Ray har anmeldt alle tyveriene, men det har ikke lykkes politiet å fange gjerningspersonene.

To heftige lydbomber

I tillegg til alarmen og støtet, vil tyvene bli møtt med to heftige lydbomber og et kraftig lys. Lydbombene gir til sammen 120 desibel, hvilket er samme lyd som når to jetfly tar av samtidig.

«Sjokket kommer ikke til å gi noen varig skade, men det får deg til å hoppe litt», sier Ray.

Elektrisiteten i bilen er kun lokalisert til dørhåndtakene. Det er helt trygt å komme borti bilen andre steder. Når noen drar i dørhåndtaket, skrus en bryter på inne i bilen, og alarmen, elektrisiteten, lydbombene og lyset aktiveres.

Har tatt patent på systemet

Elektrikeren har nå tatt patent på systemet sitt, og selger det for drøye 4000 norske kroner. Og ifølge det lokale politiet, er innretningen fullt lovlig. Så lenge man setter opp et skilt på bilen som advarer eventuelle tyver mot hva som venter dem dersom de prøver seg.

Men selv om opplegget er lovlig, vil ikke politiet anbefale folk å installere det.

Så spørs det om elektrikeren får ha verktøyet sitt i fred fremover. Noe sier meg at det får han.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...