søndag, juli 25, 2021

Eleven med Downs syndrom hadde en dårlig dag. Det læreren gjør, blir nå hyllet verden over

Mest lest nå

LJ Compton (8) har Down syndrom og autismespekterforstyrrelse. En dag hadde han en ekstra tøff dag på skolen. Det læreren hans gjorde, blir nå hyllet av hele verden.

LJ Compton går på Garfield Elementary School i Marion i Ohio. En dag var skolebussen hans sent ute da han skulle hjem. Det ble veldig vanskelig for den lille åtteåringen.

LJs mamma, Steph Compton, forteller at LJ stort sett er en blid og glad gutt som alltid har et smil på lur. Men noen ganger tar vanskelige følelser overhånd, og da kan han få skikkelige raserianfall. Det skriver Inspire More.


Denne dagen var en slik dag.

Foto: Garfield Elementary School / Facebook

Så bildet på Facebook

Steph hadde ingen anelse om hva som hadde skjedd, før hun så bildet av sønnen og den assisterende rektoren John Smith på Facebook. Det var en av de ansatte, Amber McKinniss, som hadde lagt ut bildet.

«Jeg måtte bare ta dette bildet», skriver hun.

«Det er noe av det mest fantastiske jeg noen gang har sett», skriver hun videre.

John Smith har jobbet lenge ved skolen som lærer. Han har nylig blitt oppgradert til assisterende rektor.

Populær lærer

Bildet gikk fort viralt, og det er tydelig at John Smith er en populær lærer. Mange kommenterte hvor fantastisk skolen og John Smith er.

«Mr. Smith var den beste læreren», skriver en.

«Så bra at han har blitt rektor. Han er en flott fyr», skriver en annen.

«Mr. Smith er en av mine favorittlærere. Han er best!» skriver en tredje.

Vil ikke bytte skole

LJs mamma har også delt bildet på sin Facebook-side.

«Jeg bare absolutt elsker dette. LJs skole har en ny assisterende rektor i år, Mr. Smith. Tydeligvis hadde LJ en vanskelig stund, og han gikk ned på bakken for å hjelpe ham ut av det. Dette er grunnen til at LJ fortsatt går på Garfield selv om vi bor på andre siden av byen», skriver hun.

Det er ikke alltid det skal så mye til for å gjøre tilværelsen for et annet menneske mye bedre – det er denne læreren et perfekt eksempel på! Trykk gjerne på deleknappen for å hylle han!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter