søndag, desember 8, 2019
Historier fra livet Eleven ville slutte i skolekorpset, da fikk læreren en...

Eleven ville slutte i skolekorpset, da fikk læreren en genial idé!

-

Usatoday forteller denne nydelige historien om Ethan Och. Den handler om en gutt med en alvorlig muskelsykdom som spiller i skolekorpset.

Muskelsykdommen til Ethan ble gradvis mer omfattende og dagen kom da Ethan ikke klarte å spille trommer mer. Ethan sa til musikklæreren sin at han ikke kunne delta i korpset mer, hans favorittaktivitet på skolen.

«Jeg begynte å henge etter. De andre elevene gikk så fort frem at jeg ikke hadde ikke mulighet til å følge deres tempo.» sier Ethan.

Musikklæreren, Gina Christopherson husker veldig godt den dagen Ethan kom til henne og sa at han ikke kunne fortsette.  Hun sier at gutten hatet å måtte slutte, men at han selv sa at han ikke kunne spille mer. Da fikk Gina en genial idé. Hun hadde sett at Ethan spilte på en virtuell tromme på Iphonen sin. Dermed lastet Gina ned over 75 forskjellige apper, før hun endelig fant en som gjorde at Ethan kunne fortsette i bandet. Se den geniale løsningen i videoen nederst på denne siden.

Ethan har lært at han ikke skal tvile på sin lærer. «I hennes verden er alt mulig» sier Ethan. Læreren følger opp med å si at Ethan er en del av laget, man lar ikke noen falle fra».

Gina Christopherson lever etter følgende motto:

«Jeg tror ikke på utsagnet: jeg kan ikke!»

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Brøytebilsjåfør advarer foreldre: – Dette er livsfarlig!

Terje Nilsen fra Tromsø har vært brøytebilsjåfør i over 20 år. Han har flere ganger kommet over snøhuler som barn har gravd i snøfonnene...

Dyrlegen stod klar med sprøyten som skulle avlive valpen. Da kom sjefen løpende inn og ropte: Stopp!

Lille Starfish ble funnet utendørs i San Francisco da hun bare var en liten valp. Hun klarte ikke å stå på beina sine. I...

Sykehuset fakturerte 40 dollar for hudkontakt mellom moren og babyen etter fødselen

Ryan Grassley hadde nettopp blitt pappa. Babyen hadde blitt forløst gjennom keisersnitt. Alt gikk fint, mor og barn hadde det bra. Men da han...