Hjem Historier fra livet Eleven ville slutte i skolekorpset, da fikk læreren en genial idé!

Eleven ville slutte i skolekorpset, da fikk læreren en genial idé!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Usatoday forteller denne nydelige historien om Ethan Och. Den handler om en gutt med en alvorlig muskelsykdom som spiller i skolekorpset.

Muskelsykdommen til Ethan ble gradvis mer omfattende og dagen kom da Ethan ikke klarte å spille trommer mer. Ethan sa til musikklæreren sin at han ikke kunne delta i korpset mer, hans favorittaktivitet på skolen.

«Jeg begynte å henge etter. De andre elevene gikk så fort frem at jeg ikke hadde ikke mulighet til å følge deres tempo.» sier Ethan.

Musikklæreren, Gina Christopherson husker veldig godt den dagen Ethan kom til henne og sa at han ikke kunne fortsette.  Hun sier at gutten hatet å måtte slutte, men at han selv sa at han ikke kunne spille mer. Da fikk Gina en genial idé. Hun hadde sett at Ethan spilte på en virtuell tromme på Iphonen sin. Dermed lastet Gina ned over 75 forskjellige apper, før hun endelig fant en som gjorde at Ethan kunne fortsette i bandet. Se den geniale løsningen i videoen nederst på denne siden.

Ethan har lært at han ikke skal tvile på sin lærer. «I hennes verden er alt mulig» sier Ethan. Læreren følger opp med å si at Ethan er en del av laget, man lar ikke noen falle fra».

Gina Christopherson lever etter følgende motto:

«Jeg tror ikke på utsagnet: jeg kan ikke!»

[mashvideo]

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com