in

Eleven ville slutte i skolekorpset, da fikk læreren en genial idé!

Bilde fra: Usatoday

Usatoday forteller denne nydelige historien om Ethan Och. Den handler om en gutt med en alvorlig muskelsykdom som spiller i skolekorpset.

Muskelsykdommen til Ethan ble gradvis mer omfattende og dagen kom da Ethan ikke klarte å spille trommer mer. Ethan sa til musikklæreren sin at han ikke kunne delta i korpset mer, hans favorittaktivitet på skolen.


«Jeg begynte å henge etter. De andre elevene gikk så fort frem at jeg ikke hadde ikke mulighet til å følge deres tempo.» sier Ethan.

Musikklæreren, Gina Christopherson husker veldig godt den dagen Ethan kom til henne og sa at han ikke kunne fortsette.  Hun sier at gutten hatet å måtte slutte, men at han selv sa at han ikke kunne spille mer. Da fikk Gina en genial idé. Hun hadde sett at Ethan spilte på en virtuell tromme på Iphonen sin. Dermed lastet Gina ned over 75 forskjellige apper, før hun endelig fant en som gjorde at Ethan kunne fortsette i bandet. Se den geniale løsningen i videoen nederst på denne siden.

Ethan har lært at han ikke skal tvile på sin lærer. «I hennes verden er alt mulig» sier Ethan. Læreren følger opp med å si at Ethan er en del av laget, man lar ikke noen falle fra».

Gina Christopherson lever etter følgende motto:

«Jeg tror ikke på utsagnet: jeg kan ikke!»

[mashvideo]

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

miste lommebok

Han mistet lommeboken med vilje for å se hvor mange ærlige sjeler som passerte..

Basketballaget stilte opp og gjorde noe utrolig når en cheerleader med Downs syndrom ble mobbet.