Hjem Humor Elevene tilgriset speilene på skolen – Da fikk vaktmesteren en genial plan

Elevene tilgriset speilene på skolen – Da fikk vaktmesteren en genial plan

Denne historien handler om en del elever som ikke respekterte skolens eiendom. Vel, vaktmesteren og rektor satt en stopper for det…

Noen av jentene på denne skolen hadde nådd en alder av 12 år. I denne alderen så begynner jenter ofte å pynte seg, de vil se mer voksen ut og nærmer seg puberteten. Jentene var begynt å eksperimentere med sminke, og spesielt lebestift var stor stas å ta på seg.

Jentene brukte skolens toalett som sminkerom før skolen begynte, og i friminuttene. Ikke noe rart med det. Men når de var ferdig med å dulle seg opp, så var det flere av dem som kysset speilene på toalettet. Det medførte at alle speilene ble full av små leppeavtrykk.

Skolens vaktmester måtte hver kveld styre i timevis for å vaske bort alle merkene. Og hver morgen kom jentene tilbake for å lage nye leppeavtrykk.

Til slutt forsto rektoren at dette måtte man få en slutt på. Skolen kunne jo ikke betale vaktmesteren for å jobbe lenge overtid hver ettermiddag på grunn av slikt tull. Rektoren samlet derfor alle jentene på skolen og ba de følge etter henne til toalettet, hvor de skulle få treffe vaktmesteren.

Hun forklarte jentene at disse leppeavtrykkene skapte mye arbeid for skolens vaktmester og at dette var blitt et stort problem.

Rektoren hadde en pedagogisk tanke bak dette med å ta jentene med seg for å treffe vaktmesteren. Hun ville at de skulle forstå hvor mye arbeid dette skapte, og ba vaktmesteren om å demonstrere hvordan han rengjorde speilene.

Vaktmesteren tok frem en vindusnal, dyppet den i toalettskålen og skrapte speilene rene.

Siden har man ikke sett et eneste leppeavtrykk på skolens speil! Se den morsomme historien i videoen nedenfor.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com