Hjem Kjendisnytt Eli Kari om det sure nederlaget: En motivert 30-åring skal du ikke kimse av

Eli Kari om det sure nederlaget: En motivert 30-åring skal du ikke kimse av

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Denne uka flyttet Aurora Gude inn på Torpet etter å ha blitt den av utfordrerne på Farmen som røk ut. Og hun var tydelig motivert for å kjempe seg tilbake til kjendisgården.

Tidligere denne uka var det konkurranse mellom utfordrerne på Farmen Kjendis: Aurora Gude måtte kjempe mot Jan Tore Kjær. Den som tapte ble sendt til Torpet Kjendis.

Og de trengte bare gå gjennom to av de tre konkurransene før Jan Tore Kjær sto seirende igjen. TV 2 opplysete at han både vant flest stemmer fra de andre på gården, og dessuten også vant den andre konkurransen. Aurora Gude, som ble kjent da hun vant Paradise Hotel i 2014, mener konkurransen var unfair.

– Helt ærlig så føler jeg ikke at konkurransen var rettferdig. Avstemningen var «fair», men Jan Tore hadde en klar fordel i de andre oppgavene, sier Aurora Gude til tv-kanalen.

Konkurransen var en spørrekonkurranse. Og der mente Aurora Gude at Jan Tore Kjær med sin alder og bakgrunn hadde en klar fordel.

– Gamle folk har vært gjennom gamledager og krig, så de vet jo selvfølgelig mer enn meg, sier Gude i onsdagens episode.

Å ryke ut etter én ukes opphold beskrev hun som «skikkelig kjipt».

– Jeg ble veldig glad i alle sammen. De tok så sinnssykt godt imot meg. Jeg hadde jo hesteansvar og hadde funnet plassen min. Så det var veldig leit. Jeg har veldig følelser utenpå kroppen og knytter meg fort til folk, sier hun.

Flyttet inn på Torpet Kjendis

Samtidig får man en ny sjanse til å kjempe seg tilbake: Deltagerne som ryker ut av Farmen Kjendis ender opp på Torpet. Også her er det tvekamp, omtrent som i Farmen. Den som taper må dra hjem. Og denne uken ble det værmelder Eli Kari Gjengedal.

I forkant av tvekampen hadde Eli Kari og venninnen Ingeborg Myhre (47) øvd seg på forskjellige grener. Eli Kari forteller til TV 2 at da de øvde på «kniven», gikk hun gjennom værmeldinger i hodet for å vite hvor lang tid det hadde gått. Rekorden hennes var på syv minutter.

Under tvekampen mot Aurora Gude, gjorde hun det samme. Da hun hadde kommet til syv minutter i hodet, skjønte hun at kampen var tapt. Hun hadde nemlig allerede fått melkesyre, og konkurrenten så ut til å være uberørt.

– Jeg hadde lovet at jeg skulle gjøre mitt beste, men jeg er veldig svak i hendene. Styrke er ikke min sterkeste side og Aurora er steintrent, og hadde forberedt seg godt til det. Jeg visste at hun kunne ta meg alle dager i uka, sier værankeret til TV 2.

Det vippet hun rett og slett kniven av hånda og innså at slaget var tapt.

Skal ikke kimse av en motivert 30-åring

Eli Kari legger til at selv om det ikke er kjekt å tape, så var det helt greit for henne.

– Aurora var veldig motivert for å bli på Torpet og kjempe seg tilbake til Farmen kjendis. En motivert 30-åring – det skal ikke du kimse av, sier Eli Kari.

I årets Farmen Kjendis og Torpet var Eli Kari Gjengedal en av de tre som startet sesongen på Torpet. Med henne var venninnen Ingeborg Myhre og Erik Anders Sæter.

Espen Lervaag trakk seg i uke to etter han ble sendt ut fra kjendisgården etter den første tvekampen. Han var rett og slett ikke motivert til å være der.

Uka etter var det programleder og tidligere væranker Elin Tvedt som røk ut. Og denne uken var det altså Eli Kari Gjengedal sin tur til å pakke sekken.

Neste uke er det altså Aurora Gude, Erik Anders Sæter og Ingebord Myhre som vil være på den lille gården som ligger et steinkast unna Steinsjøen Gård der hovedkonkurransen foregår.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com