Hjem Kjendisnytt Elin Tvedt: – Det er vel ingen hemmelighet at veldig mange ønsket meg tilbake

Elin Tvedt: – Det er vel ingen hemmelighet at veldig mange ønsket meg tilbake

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Elin Tvedt og Marit Andreassen møttes til tvekamp i søndagens «Farmen kjendis».

Det har ikke manglet på dramatikk i årets sesong av Farmen Kjendis.

Alt i andre episode av Farmen Kjendis forlot Lina Adampour Steinsjøen gård. Den første dagen på gården var det ampert mellom Adampour og Christopher Mørch Husby. Og dagen etter var hun ved flere anledninger i full klinsj med storbonden, Ørnulf Høyer. Til slutt valgte Lina Adampour å dra hjem.

Syntes valget var urettferdig

Etter den første tvekampen ble det Espen PA Lervik som røk ut. Førstekjempe Aleksander hakket hvassere enn Espen i øksekasting. Espen var ikke bitter for å ha røket ut, men syntes verken han eller Aleksander Sæterstøl hadde fortjent å havne i duell.

– Ørnulf Høyer hadde tydelig gjort det klart at han skulle legge vekt på arbeidsinnsats, og verken jeg eller Aleksander hadde ligget på latsiden. Men storbonden forandret jo mening helt plutselig, noe jeg tenkte var urettferdig, sier Espen til Romerikes Blad.

Cat fight

Realityprofilen Sofie Karlstad har vært i tottene på skuespiller Marit Adeleide Andreassen.

Sofie har et stort hjerte for katter og hadde på forhånd gitt beskjed om at det eneste kravet hennes var en sengepartner som tålte katt. Influenseren kan nemlig ikke ha katt hjemme i leiligheten sin i Oslo, og hadde derfor lyst til å være så mye hun kan sammen med kattene på kjendisgården. Da Marit satte ned foten ville ikke Sofie gi seg. I etterkant har Sofie uttalt at hun synes de unge ble veldig overkjørt av de eldre i starten.

Marit som førstekjempe

Søndag var det duket for mer drama på kjendisgården. Storbonden Aleksander Sæterstøl hadde valgt Marit Andreassen som førstekjempe. Samtlige av de kvinnelige deltakerne var nervøse for å bli valgt. Til slutt ble det ifølge TV2.no klart at valget falt på kanalens tidligere væranker, Elin Tvedt.

– Sist uke så sa Marit at hun ikke skulle velge meg om hun ble førstekjempe. Derfor var jeg egentlig rolig før andrekjempevalget, sier Elin til TV2.no og legger til at hun utover dagen skjønte at det var stor sjans for at det ble henne likevel.

Til tross for at Elin fikk tips og hjelp av storbonden som hadde gått seirende ut av øksekast-konkurransen uka før, var det Marit som sto igjen som vinneren etter at de to damene kastet øks denne uka.

– Mange ønsket meg tilbake

Under tvekampen kom det godt frem at flere av deltakere ønsket Tvedt tilbake på gården. Etter at hun traff blink, jublet de andre forpakterne.

– Det er vel ingen hemmelighet at veldig mange ønsket meg tilbake. Marit har hatt en del småkonflikter her inne. Hun sa det jo selv da hun klemte meg etter tvekampen, sier Elin til TV2.

Nå bærer det videre til Torpet for Elin. Deltakere som taper tvekampene på Farmen flytter inn hit, og får muligheten til å kjempe seg tilbake til Farmen. Akkurat som på Farmen blir også én deltaker på Torpet slått ut hver uke.

– Jeg skulle ønske det ikke var jeg som måtte ut i kamp. Og nå i ettertid tenker jeg at jeg burde valgt «Sekken». Det er en ny grein og jeg visste ikke helt hvordan den fungerte. Jeg ga beskjed til produksjonen at de burde vise fram hvordan fungerer – til de som skulle i kamp etter meg, sier Tvedt til Dagbladet.

Hun legger til at øksekast var mye tyngre enn hun trodde.

Skummel natt før tvekampen

Før tvekamp isoleres deltagerne som skal kjempe, og ligger i sin egen hytte. Elin forteller at den siste natta i kjempehytta var i overkant ubehagelig. Tidligere opplevde nemlig Farmen-deltagerne at uvedkommende tok seg inn på Farmen Kjendis mens innspillingen pågikk og lagde stor ståhei. De skal ifølge TV 2 ha revet ned blomsterpotter og tok seg inn i hyttene, hvor de skrek og hylte. 

For at produksjonsteamet skulle kunne komme og gå slik det passet dem, var ikke dørene i hyttene der deltakerne sov låst.

– Det var skummelt. For det er jo ikke engang lås på de små hyttene der. Og så var jeg helt alene, mens det var torden og lyn rundt meg. Det gikk greit, men jeg fikk han vakta til å sitte på den andre siden av vannet med «walkietalkien» sin. Da jeg våknet på natta, sa jeg: «Hallo», og han svarte: «Hallo, jeg er her og passer på deg», sier Elin til Dagbladet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com