Hjem Familie Ella (2) lyser opp når hun får en Barbie som sitter i rullestol – akkurat som hun selv

Ella (2) lyser opp når hun får en Barbie som sitter i rullestol – akkurat som hun selv

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Lille Ella ble født med spina bifida, som er en medfødt feil i ryggens utvikling. Det gjør at Ella sitter i rullestol. Da moren hennes skulle kjøpe ny Barbie-dukke til datteren, falt valget på en dukke i rullestol.

Ellas mamma, Lacey Brown-Rogers fra Ohio, forteller at selv om datteren bare er to år gammel, er hun veldig klar over at hun er annerledes enn andre barn.

– Ella er akkurat som alle andre barn. Hun kan ikke snakke, men hun kommuniserer med tegnspråk, og hun forstår alt du sier, skriver Ellas mamma på Facebook.

Da hun skulle kjøpe en ny dukke til datteren, falt valget på en Barbie i rullestol. Mattel, som er firmaet som produserer Barbie-dukkene, har de siste årene laget flere og flere versjoner av dukkene. I dag finnes både Barbie og Ken i alle størrelser og utseender. Man får til og med dukker med beinproteser, uten hår på hodet, med hudsykdommen vitiligo, og heldigvis for Ella, i rullestol.

– Hun elsker det. Det er en Barbie som er akkurat som henne, sier moren til Good morning America.

Foto: Facebook

– Det betyr verden for meg

– Å vite at hun var inkludert med en Barbie i rullestol, er helt fantastisk, sier moren.

– Mattel har inkludert min datter. Og det betyr hele verden for en som har et barn med spesielle behov, sier hun videre.

Da Ella fikk gaven, passet moren på å fange hendelsen på film. Og for et øyeblikk! Videoen har gått viralt og folk over hele verden har falt for lille Ella som blir så glad når hun får Barbie-dukken sin.

Startet en viktig diskusjon

Videoen har startet en viktig diskusjon rundt inkludering av mennesker i vårt samfunn. Ellas mamma har også sendt videoen til Mattel, og de responderte med å sende enda flere dukker til Ella.

– All den kjærligheten de har møtt oss med, har vært helt utrolig, sier den stolte moren.

Her kan du se den herlige videoen: 

Many of you have asked “what ever became of Mattel?” Welllll, they reached out to me on Friday and would like to share Ella’s picture and story on the TODAY SHOW!!! 🙌🏻 it will be a live segment on Saturday between 7am-9am on NBC 4! I hope you all watch and record!!! We are soo very excited!!! ❤️❤️I can’t believe this… 1K views!!! AND 9 shares! THANK YOU, THANK YOU to all who have shared and watched this video! Please feel free to share as you wish! 😘

Posted by Lacey Rogers on Tuesday, February 4, 2020

LES OGSÅ: Hun ble nektet skyss av taxisjåføren, fordi hun satt i rullestol. Da tok resten av taxikøen et tydelig standpunkt!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com