søndag, oktober 24, 2021

Ella (23) sovnet på toget – da hun våknet fant hun en kjærkommen gave fra en fremmed

Mest lest nå

Den 23 år gamle studenten Ella Johannessen sovnet på toget. Da hun våknet fant hun en kjærkommen gave. 

Da den 23 år gamle studenten Ella Johannessen satt på toget hadde hun en telefonsamtale med moren der hun fortalte hvor stresset hun var på grunn av økonomien sin. 

Tog på perrong Foto: Pixabay

– Jeg snakket om hvor lite penger jeg hadde og hvor bekymret jeg var for økonomien min, og var veldig lei meg, sier hun til BBC


Etter samtalen med moren sovnet hun. Og da hun våknet fant hun gaven. En fremmed på toget hadde lagt 100 pund under en serviett i fanget hennes. Beløpet tilsvarende rett over 1200 norske kroner. 

Ella forteller BBC at dette vil være nok til at hun slipper å overtrekke kontoen sin. 

I håp om å finne personen som etterlot pengene har hun skrevet et Facebook-innlegg som har blitt delt mer enn 2800 ganger.

Ella Johannessen er student ved Leeds Beckett Universitetet. Hun forteller BBC at hun måtte ta opp lån for det siste studieåret etter at hun sa opp deltidsjobben for å konsentrere seg om studiene.

– Etter 18 fryktelige måneder der jeg mistet faren min og begge foreldrene hans, viste dette meg at det finnes godhet og gode mennesker i verden. Jeg ønsker å fortelle denne personen at vedkommende er et fantastisk menneske og at dette virkelig har hjulpet både humøret og økonomien, sier Ella.

Studenten som bor i Leeds sier hun vil gi godheten videre ved å jobbe frivillig for en veldedig organisasjon. 

Det er så godt å lese om slike solskinnshistorier! Det finnes så mange gode mennesker der ute – nå hyller vi personen som overrasket Ella. Trykk gjerne på deleknappen for å gjøre det samme!

LES OGSÅ: I 20 år pleiet hun sin syke mann – da ektemannen sovnet inn fikk hun sin livs overraskelse av sønnen

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter