in

Ellen DeGeneres tok til tårene: – Det forandret livet mitt

Ellen DeGenres Foto: Faksimile fra YouTube

Den aller siste episoden av «The Ellen Degeneres Show» er sendt. Ellen DeGeneres tok til tårene etter det siste showet og sa at det har forandret livet hennes.

Showet hadde sin første sending i 2003 og sin aller siste sending torsdag denne uken, med gjestene Billie Eilish, Pink og Jennifer Aniston. Sistnevnte var den aller første gjesten til Ellen Degeneres. Siden har det blitt sendt 3200 episoder av det populære talkshowet.

Norske gjester

Flere nordmenn har vært gjester i det populære talkshowet. Jarle Bernhoft var gjest i 2011 og Ylvis-brødrene i 2013, da de fremførte låten «What does the Fox say».


– Det var litt morsomt, for vi hadde snakket med henne om at vi skulle synge den sammen med henne. Så tenkte vi, det er greit det. Men en halvtime før vi dro fra hotellet kom vi på at vi har jo aldri sunget den. Vi sang den bit for bit i studio men vi har aldri gjort den i helhet og aldri sunget den sammen eller noen ting. Så det ble litt sånn, kanskje vi skal høre på den et par ganger før vi stikker, sa Vegard til TV2 den gang.

I 2014 dukket Oslo-duoen Nico & Vinz opp hos DeGeneres for å fremføre låten «Am I Wrong».

– Jeg elsker disse gutta, sa talkshow-verten da de var ferdig med opptredenen.

Kygo har også gjestet programmet. I 2016 fremførte han hitlåten «Stole the Show» sammen med Parson James.

– Hvis jeg har gjort noe de siste 19 årene, håper jeg at jeg har inspirert deg til å være deg selv – ditt sanne, autentiske jeg, sa komikeren avslutningsvis i den aller siste sendingen.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Petter Solberg

Dramatisk korona-episode for lungesyke Petter Solberg

demens

Dette personlighetstrekket øker risikoen for demens