Hjem Kjendisnytt Else Kåss Furuseth deler nytt bilde av ektemannen Tommy på 50-årsdagen

Else Kåss Furuseth deler nytt bilde av ektemannen Tommy på 50-årsdagen

I slutten av april opplevde Else Kåss Furuseth, den folkekjære komikeren, en magisk dag da hun sa ja til sin utkårede Tommy Johansen.

Bryllupet fant sted på scenen i Oslo Spektrum foran 7500 begeistrede publikummere. Nyheten om bryllupet ble først delt i Kåss Furuseths talkshow «Else» på TVNorge, hvor hun avslørte at hun ønsket å fylle livet sitt med kjærlighet.

Hvem Else skulle gifte seg med, var en godt bevart hemmelighet frem til den store kvelden. Publikum brøt ut i applaus da Tommy Johansen ble introdusert som brudgommen, og de to ga hverandre sitt ja. Seremonien ble ledet av Bjørn Eidsvåg, og flere kjente fjes som Stian Staysman, Henriette Steenstrup, Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh sørget for underholdningen.

En rørende hyllest på Instagram

Etter bryllupet delte Else et innlegg på Instagram hvor hun uttrykte sin takknemlighet og kjærlighet til ektemannen. –

«Tommy, sier det samme som du sa til meg: ‘Vi er to enkle sjeler i komplekse legemer.’ Elsker deg høyere enn Marve,» skrev hun, og takket samtidig alle som har støttet henne på veien til kjærlighetens dag.

Reaksjonene var mange da det ble kjent at bryllupet ikke skulle sendes på TV. Komiker Sigrid Bonde Tusvik var en av de som kritiserte TVNorge for avgjørelsen. Men publikum ønsket så sterkt å få ta del i den vakre vielsen, at TVNorge til slutt besluttet å lage en dokumentar om det nygifte paret. Dokumentaren «Else + Tommy = sant» vil by på unike bilder og intervjuer fra bryllupet, begynte å sendes på TVNorge og Streammax Nordic 30. mai.

Fyller 50 år

I et nytt Instagram-innlegg gratulerer Else ektemannen sin med 50-årsdagen.

«Min egen braveheart❤️Tommy 50 år!»

Vi gratulerer så mye med den runde dagen!

  1. Espen Lind og kjæresten

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com