torsdag, april 2, 2020

Elvis og datteren Lisa Marie`s duett rører en hel verden

Mest lest nå

Erik Alfred Tesaker etter finaleseieren: – veldig spesielt

I kveld skulle endelig avgjørelsen falle. Vinneren av årets "Farmen kjendis" skulle kåres. Og til slutt ble det folkefavoritten Erik Alfred Tesaker som kunne...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

8. januar er det 85 år siden Elvis Presley ble født. Han døde så alt for tidlig og ble bare 42 år gammel. 

For hans datter, Lisa Maria, føles det naturlig nok som om det var i går den berømte pappaen levde. For å gjenoppleve nærværet med sin far, valgte derfor Lisa Maria å ta teknologien til hjelp.

Nylig spilte hun inn en følelsesladd duett med sin fars stemme. Låta «Where No One Stands Alone» har virkelig rørt mennesker over hele verden den siste tiden.

Foto: Youtube

Under et intervju på det britiske talkshowet «Lorraine» innrømmet Lisa Marie at hun fortsatt ber om hjelp fra sin far, mer enn førti år etter hans død.

Lisa Marie har nylig kjempet en hard kamp mot avhengighet av rus. Hun forteller at faren har vært en støttespiller gjennom prøvelsene.

«Jeg vil ikke si jeg snakker med ham. Jeg husker bare alt. Jeg bruker alle minnene om han og alt han fortalte meg. Når jeg spilte inn denne låta trengte jeg han virkelig, og det følltes som om han strakk en hånd ned til meg.» 

Foto: Youtube

Og ved hjelp av teknologi klarte Lisa Maria å gjenskape minnene om sin far gjennom sang.

Deres stemmer blander seg på en så vakker måte – det er lett å se at eplet ikke falt langt fra stammen!

Se den rørende musikkvideoen i klippet nedenfor. Vi er sikker på at Elvis smiler ned fra himmelen når han hører denne! Trykk på deleknappen dersom du også elsker Elvis!  

LES OGSÅNytt bilde av Elvis Presleys barnebarn får folk til å steile

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

EU-politiker hever stemmen – Steng dyremarkedene i Kina nå!

Den svenske EU-parlamentarikeren Fredrick Federly vil stenge dyremarkedene i Kina, skriver han i en debattartikkel i svenske Expressen. Det har vært mange spekulasjoner rundt oppstandelsen...

Nå bør du bytte strømavtale – prisene er historisk lave

Spotprisene på strøm er historisk lave, og det er store forskjeller mellom dyreste og billigste avtale. Nå oppfordrer forbrukerrådet alle til å bytte avtale. Strømprisene...

Henriette Steenstrup i viruskrangel med Henriette Lien

Henriette Steenstrup reagerer kraftig på en del ting Henriette Lien skriver om koronaviruset på Instagram-kontoen sin. Hun mener Lien mangler dømmekraft og sprer usannheter. -...