Hjem Kjendisnytt Emil Gukilds rørende hyllest til Linnea Myhre etter seieren i «71 grader nord – team»

Emil Gukilds rørende hyllest til Linnea Myhre etter seieren i «71 grader nord – team»

I en spektakulær avslutning på «71 grader nord – team» sto Emil Gukild og Linnea Myhre igjen som vinnerne av den tredje sesongen etter et intenst løp gjennom tre måneder og tjuetre episoder.

Finalen, som fant sted på Kjerringøy, bød på en rekke utfordringer som roing, spørsmål om sesongen, samt en krevende løpestrekning, som satte deltakernes utholdenhet på prøve.

«71 grader nord – team» er en spennende variant av det klassiske norske realityprogrammet «71 grader nord». I denne versjonen samles fire par bestående av kjente personligheter for å konkurrere i den norske villmarken. Deltakerne må navigere gjennom utfordrende terreng og takle de tøffe værforhold. Lagene konkurrerer mot hverandre på tid, og oppdragene de møter underveis tester både fysisk utholdenhet og evnen til samarbeid. Målet er å være det første laget som når det siste sjekkpunktet.

Sundby-brødrene, Martin (39) og Sondre (33), og laget bestående av Linnéa Myhre (33) og Emil Gukild (32), har gjennom sesongen utmerket seg som sterke konkurrenter. Det var derfor ingen overraskelse at nettopp disse to lagene møttes i finalen. Likevel, mot alle odds vil mange si, var det ekteparet Myhre og Gukild som triumferte og krysset mållinjen først.

Emil Gukild og Linnea Myhre
Foto: Haakon Lundkvist / Warner Bros. Discovery

Finalen var preget av intensitet og utfordringer som testet deltakernes fysiske og mentale grenser. «Det var helt sykt intenst,» uttalte Gukild. Myhre la til at finalen innebar «blodslit, storm og veldig mange ulike utfordringer.»

Det avgjørende øyeblikket i finalen kom med et skyvepuslespill, en oppgave hvor Myhres tidligere erfaring fra et Escape Room-besøk viste seg å være nyttig ballast.

Til tross for seieren, var vinnerøyeblikket preget av blandende følelser. Gukild og Myhre, som hadde utviklet et vennskap med Sundby-brødrene gjennom konkurransen, fant det vanskelig å feire uten forbehold.

Blitt glad i hverandre

«Det var en vanskelig situasjon,» innrømmer Gukild, som beskrev det stille øyeblikket etter seieren som både rørende og komplekst. Myhre delte også sine følelser om seieren og tapet, og beskrev det som «en absurd følelse» å vinne mens man samtidig følte empati for motstanderne.

– Vi hadde blitt glade i dem, og vi hadde unnet dem å vinne. Det var ikke et bein i kroppen min som ville strekke armene over hodet. Det var en vanskelig situasjon, selv om vi selvfølgelig var veldig glade. Jeg var kjempeglad på våre vegne, men veldig lei meg på deres, sier Emil i følge Se og Hør.

Hyllest til kona

Etter seieren publiserte Emil et innlegg på Instagram hvor han hyller Linnea Myhre for sin ekstreme stå-på-vilje.

«En hyllest til verdens beste lagkamerat, nye venner og en fantastisk produksjon: takk for turen🙌
@linniiie er lagets viktigste spiller hele veien og gjennomfører 7 av 10 etapper med BRUDD i foten. Uten tålmodigheten, utholdenheten og klokskapen hennes hadde vi vært ferdige på dag 1. Å få konkurrere mot @martinjsundby og @sundbysondre i finalen var helt vilt, det samme gjelder alle de andre etappene med @heidiloeke @liseloke @hannamartinee og @magangallery
👏 Og produksjonen: det var helt sykt å få se fotografer, sikkerhetsfolk, regi og alle andre i sving på Norges vakreste eventyr. Takk❤️skriver han.

Vi gratulerer paret så mye med seieren! Du må gjerne klikke på deleknappen og sende dine gratulasjoner du også!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com