Hjem Kjendisnytt Emilie Stordalen tok til tårene da hun fikk nekt

Emilie Stordalen tok til tårene da hun fikk nekt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I onsdagens episode av Kompani Lauritzen måtte Emilie Stordalen stå over en av øvelsene på grunn av en skade hun pådro seg tidligere i oppholdet. Det likte den tøffe 30-åringen dårlig.

Emilie Stordalen har utmerket seg som en tøffing i Kompani Lauritzen. Under en episode tidligere i mars gjennomførte hun den harde øvelsen svøm og dykk.

Ifølge Dagbladet skal deltakerne testes i om de kan holde kontrollen og unngå panikk i møte med kaldt vann. Rekruttene skal svømme ut til en bøye, dykke tre meter ned, og finne en lapp med en setning som de skal memorere: «Smerte er midlertidig, ære er for evig».

Sprakk begge trommehinnene

For Emilie Stordalen bød imidlertid øvelsen på mer smerrtenn de andre. Idet hun skal til å gå uti den iskalde elva og dykke ned sier hun at hun har problem med ørene.

– Så jeg pleier ikke dykke så mye, men det er bare å prøve, sa hun ifølge avisa.

Og hun prøvde!

– Jeg hørte jo at flagget var to og en halv meter ned, så jeg tenkte at her må jeg komme meg fort ned, sa hun.

Hun ser ikke lappen og svømmer helt til bunns uten å utlikne trykket i ørene.

– Da jeg kom opp til bøyen var det som om jeg skulle besvime fordi balansepunktet mitt var jo helt borte. Også er det sånn intens piping.

Det viser seg at hun sprakk begge trommehinnene. Til tross for dette gjennomførte hun øvelsen.

I onsdagens denne episoden ble hun imidelertid hodt unna vannet.

Den første øvelsen kompaniaspirantene måtte gjennom var «militært baklengsstup». Her skal de stå på et stupebrett, med ryggen vendt mot vannet, og klare å holde kroppen i posisjon mens de faller bakover.

Det gis poeng utfra om man får stupet godkjent på første, andre eller tredje poeng, forklarer Nettavisen. Emilie Stordalen ble imidlertid nektet å delta, ettersom hun sprakk begge trommehinnene tidligere i oppholdet.

– Jeg synes det er dumt at jeg ikke kan bestemme selv. Jeg respekterer hva legen sier, men jeg synes det er dumt at jeg ikke kan velge selv hva jeg utsetter meg for, sier hun ifølge Nettavisen i episoden.

Pressesjef i TV 2 Jan-Petter Dahl forklarer at det er opp til legen som følger produksjonen å avgjøre om det er helsemessig forsvarlig for deltakerne å gjennomføre øvelser eller ikke.

– Stordalen hadde på dette tidspunktet fått påvist sprukne trommehinner, noe som gjorde at hun ikke kunne delta i øvelser der hun ville få hodet under vann. Å få vann i ørene når man har sprukket trommehinnene kan gi infeksjon, og i verste fall føre til kroniske skader, forklarer Dahl til Nettavisen.

Emilie Stordalen ble tydelig opprørt og gråt mens hun samtidig understreket at hun respekterte feltlegens avgjørelse. Men hun hadde åpenbart lite lyst til å gå glipp av poengene.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com