søndag, september 20, 2020

Emilies hund ble stjålet. Lover 60.000 kroner i dusør til finneren

Mest lest nå

Emilie Talermo bandt hunden Jackson fast til en benk utenfor en dagligvarebutikk i San Francisco forrige lørdag. Så ble han stjålet. Nå gjør Emilie hva som helst for å få bestevennen sin tilbake.

Ifølge AP, viser en overvåkningsvideo fra området, viser en mann i en hettegenser som kommer gående mot den fem år gamle hunden. Det skriver VG.

Nå har Emilie utlovet en dusør tilsvarende over 60.000 norske kroner til den som klarer å finne Jackson. Hun har også leid et fly som fløy over byen med et banner bak. På banneret stod adressen til en nettside hun har laget. På nettsiden ber hun om hjelp til å finne Jackson. Emilie har også opprettet en Tinder-profil for hunden.


«Jeg er bare et menneske, og jeg trenger virkelig hjelp til å spre ordet», sier hun til AP.

Foto Emilie Talermo

Folk donerer penger

Jackson er av rasen miniature Australian Shepherd med blå øyne. Emilie forteller at Jackson har vært med henne i tykt og tynt siden hun fikk ham.

«De menneskene jeg har møtt i løpet av de siste årene vet hvor mye kjærlighet jeg har for denne hunden. Jeg er helt satt ut av all støtten jeg har fått», sier hun.

Emilie har også opprettet en innsamling på GoFundMe. Så langt har hun fått inn over 90.000 norske kroner. Pengene skal hun bruke til å finne Jackson. Overskuddet skal gå til en organisasjon som jobber med adopsjon av hjemløse hunder.

«Jo mer penger vi får inn, jo mer penger kan vi bruke på å gjøre folk oppmerksomme på at man ikke må etterlate kjæledyrene sine utendørs. Selv ikke i et trygt nabolag», sier Emilie.

Foto Emilie Talermo

Er redd hunden skal gis bort i julegave

Emilie har fått enorm støtte etter at Jackson forsvant. Frivillige hjelper til, de leter og deler ut flygeblader med bilder av Jackson. Emilie forteller at hun er redd mannen som stjal hunden, skal gi ham til et barn i julegave.

«Julen er rett rundt hjørnet, og tanken på at et lite barn får denne nydelige hunden i gave gir meg vondt i hjertet. Både for min del, hunden sin del og barnet sin del, i tilfelle vi finner ham og må ta ham tilbake», skriver hun på Jacksons nettside.

LES OGSÅ: Redder hund som sitter fast i en grøft. Får sjokk når hun ser hvem den er sammen med

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter