Forsiden Kjendisnytt Eminem feirer 11 år som rusfri

Eminem feirer 11 år som rusfri

Etter at han nesten døde av en overdose i 2007, tok Eminem grep. Nå har han vært helt rusfri i 11 år.

Eminem, eller Marshall Bruce Mathers III, som han egentlig heter, delte nylig et bilde på Instagram av medaljongen han fikk for å ha vært rusfri i 11 år. På medaljongen står det XI, som er romertallet for 11, sammen med ordene «Enhet», «Tjeneste» og «Helbredelse». Det skriver People.

«11 år – fortsatt ikke redd», skriver Eminem under bildet.

Se dette innlegget på Instagram

11 years – still not afraid.

Et innlegg delt av Marshall Mathers (@eminem)

Reklame

Den verdenskjente rapperen, delte et liknende bilde i fjor på tiårsdagen. Mens han spilte på Coachella-festivalen, delte han bilde av medaljongen og skrev: «Feiret min 10-årsdag i går.»

Se dette innlegget på Instagram

Celebrated my 10 years yesterday.

Et innlegg delt av Marshall Mathers (@eminem)

Nær døden-opplevelse

Eminem har nylig avslørt at han hadde en nær døden-opplevelse i 2007, etter å ha tatt en overdose av metadon. Han forteller at det var så ille på et tidspunkt, at han tok opp til 20 tabletter hver dag.

Rapperen skrev om overdosen i en av tekstene sine på albumet «Revival» som kom ut i desember 2017. På låten «Castle», som han gjorde sammen med Skylar Grey, rapper han et brev til datteren Hailie Jade (23). Han forteller om hvordan han nesten tok overdose på hennes 12-årsdag.

LES OGSÅ
Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

«Faren din henger i enden av repet. Jeg sklir ned en glatt skråning. Uansett, kjære, jeg må gå, jeg begynner å bli trøtt. Elsker deg, pappa, s …, jeg vet ikke», rapper han.

Ber datteren om unnskyldning

På neste sang på albumet, på låten «Arose», tar han opp igjen tråden og ber datteren om unnskyldning.

«Jeg overhørte at de skal koble meg fra. Og det er bursdagen din. Jade, jeg går glipp av bursdagen din. Jenta mi, jeg er så lei meg», rapper han videre.

Nærmere slutten av låta sier han: «Jeg lover å kaste denne metadonen i toalettet.»

I et intervju med New York Times i 2011, sier Eminem at han tidligere fikk tak i piller over alt, og at han tok alt folk ga til ham.

Byttet ut rus med løping

«Da jeg kom ut av rehab, måtte jeg slanke meg, men jeg måtte også finne en måte å fungere på som rusfri, sa Eminem til Men’s Journal i 2015. Han forteller at han hadde problemer med å sove.

«Så jeg begynte å løpe. Det ga meg en naturlig endorfin-rus, samtidig som det hjalp meg å sove, så det var perfekt», sier han videre, og legger til:

«Jeg kan lett forstå hvordan folk erstatter avhengighet med trening. En avhengighet byttet ut med en annen, men den ene er bra for dem.»

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT