Hjem Viralt Emma ble sjokkert: Fant levende skorpion i klærne fra Temu

Emma ble sjokkert: Fant levende skorpion i klærne fra Temu

En helt vanlig dag ble raskt forvandlet til et mareritt for Emma fra Göteborg da hun oppdaget en levende skorpion i en klespakke hun hadde bestilt fra den kinesiske shoppingappen Temu. «Jeg skrek ‘hva faen er dette,'» forteller Emma.

For en og en halv uke siden bestilte Emma en pakke fra Temu, og fredag prøvde hun en av toppene fra leveransen. Mens hun hadde på seg toppen, kjente hun noe klø på ryggen. Først trodde hun det var en merkelapp, men da hun merket bevegelse, rev hun av seg toppen i panikk.

Emma forteller til Expressen:

– Jeg tenkte ‘gud, tenk om det er en edderkopp’. Da jeg så noe bevege seg sakte bort, tok jeg en av skoene mine og slo det.

Til hennes store forskrekkelse var det en skorpion, omtrent fem-seks centimeter lang.

Denne skorpionen skjulte seg i pakken Emma fikk fra Temu. Foto: Privat

Nå er skorpionen kastet, og Emma har renset hele leiligheten grundig.

– Jeg er livredd for at det kan være egg igjen, sier hun.

Emma har ennå ikke kontaktet Temu, men vurderer å sende dem en e-post. Hun planlegger heller ikke å bestille derfra igjen og gir følgende råd til andre:

– Om man vil bestille derfra etter dette, bør man kanskje åpne pakkene utendørs.

Emma kommer ikke til å handle fra Temu igjen. Foto: Privat

Jonas Wahlström fra Skansenakvariet bekrefter at det Emma fant var en skorpion, nærmere bestemt en dværgskorpion som er svært vanlig i Asia, spesielt i Kina.

– På matmarkeder der trer de dem på små grillspyd og spiser dem, sier han til Expressen.

Wahlström understreker at skorpionen er ufarlig og det er ingen risiko for at den sprer seg eller legger egg. Han forklarer at slike dyr kan overleve i flere uker uten mat, noe som gjør at de kan overleve en lang transport til andre siden av verden, selv om det er sjeldent at dette skjer.

Emma har nå mistet all tillit til Temu etter den skremmende opplevelsen og ønsker ikke å oppleve noe lignende igjen. Hendelsen har gjort henne mer forsiktig med å bestille varer fra utenlandske nettbutikker.

  1. temu
Tags:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com