Hjem Dyr Emma oppdaget en rev i hagen – se bildene som går viralt

Emma oppdaget en rev i hagen – se bildene som går viralt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Bildene av reven som koser seg i hagen til Emma går viralt på Facebook.

Ikke alle får sjansen til å bli venn med en rev, men dette er faktisk akkurat det som skjedde med Emma Thompson. Kvinnen som bor i London eier et hus med en vakker hage. En dag oppdaget hun en rev som snuste rundt i hagen, og den neste uken kom de stadig tilbake på besøk.

En dag i juli satt Emma Thompson på hjemmekontoret og jobbet på datamaskinen sin, og med tanke på den høye sommertemperaturen hadde hun bestemt seg for å la kjøkkendøren stå åpen for å slippe inn litt frisk luft. Plutselig oppdaget hun at noe eller noen romsterte rundt inni huset.

– Ut av øyekroken så jeg noe oransje som beveget seg rett ved benet mitt, men så fort det så meg løp det ut døra, skriver Emma på Facebook.

Foto: Emma Thompson / Facebook

Det var første gang Emma møtte sin nye venn, en liten rev med kallenavnet Foxy. For Foxy ble det snart en vane å dukke opp i Emmas hage, noe som ga eierne av huset sjansen til å studere den lille reven og prøve å forstå hvorfor den hadde valgt hagen deres. Foxy var faktisk blitt født i hagen til en nabo av Thompson-familien, som imidlertid ikke var en dyreelsker. Naboen hadde jaget reven, og det var nok derfor den søkte lykken i Emmas hage.

Det tok ikke lang tid før Foxy begynte å føle seg komfortabel i sitt nye hjem og oppføre seg som om hun alltid hadde bodd der. Nå var hun vant til å ta ettermiddagslur på hagesofaen og leke med Emmas katter, men det er ikke alt. Faktisk er Foxy veldig leken og hver sjanse hun får liker hun å gjemme Emmas tøfler i hagen.

Foto: Emma Thompson / Facebook

Nå møtes de to rutinemessig hver dag, om enn på trygg avstand.

Faktisk ser det ut til at et spesielt vennskap har blitt født mellom familien og Foxy som følte seg så trygg at det ikke tok lang tid før hun også introduserte sin yngre søster for Emma. Nå bruker disse søte revene Thompson-familiens hage som både et trygt sted å bo og deres personlige lekeplass.

Foto: Emma Thompson / Facebook

Men selv om bildene er søte er det mange som advarer mot å gi rever mat. Nå vet vi ikke hvorvidt Emma mater disse revene, men dersom du selv får besøk av rever i hagen er det noe du bør unngå.

– Rev som ikke er redd, og som venner seg til mennesker, lærer seg ikke til å finne mat selv, har zoolog Petter Bøckman tidligere uttalt til NRK.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com