in

Emma Steinbakkens nydelige versjon av Bjørn Eidsvågs «Floden» – Gåsehud

Bjørn Eidsvåg, Karoline Krüger, Ingebjørg Bratland, Freddy Kalas, Kristian Kristensen, Isah og Emma Steinbakken er årets artister i «Hver gang vi møtes». I august startet innspillingen av en ny sesong på idylliske Kjerringøy utenfor Bodø. Og nå er første smakebit ute.

– Vi er så jublende glade for at akkurat disse sju artistene blir med oss opp til Kjerringøy. Både i sjanger, alder og personlighet er jeg sikker på at denne gjengen kommer til å utfylle hverandre på aller beste vis. Og samtidig kommer de til å skape ny norsk musikk som kommer til å leve i generasjoner. «Hver gang vi møtes» er en signatur-produksjon for oss, der vi virkelig søker å gi seerne opplevelser som varmer langt inn i hjerteroten, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Få artister er like folkekjære som Bjørn Eidsvåg (68). Etter et halvt århundre i musikkbransjen står han som en bauta i norsk musikkhistorie og er en artist flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. Selv etter en lang og solid karriere er han stadig aktuell og evner å fornye sitt musikkuttrykk. 


Siden oppstarten i 1971 har han gitt ut 28 album, vært nominert til Spellemann 18 ganger, spilt ca. 80 konserter hvert år, gitt ut bok, hatt eget TV-program, radioprogram og inntatt scenen på Det Norske Teatret med den egenskrevne teaterforestillingen “Etterlyst: Jesus” – for å nevne noe.

Emma tolker «Floden»

Emma Steinbakken (19) slo gjennom over natten i oktober 2018, da hun slapp debut-singelen «Not gonna cry», som er blitt avspilt mer enn 23 millioner ganger på Spotify. En fantastisk live-debut på bylarm noen måneder senere vekket interessen til musikkbransjen i hele verden og i 2019 ble Emma signert til Epic Records i Tyskland, fikk amerikanske Paradigm Agency (nå Wasserman Music) som bookingagent og Sony Music Publishing i Stockholm som publisher.

LES OGSÅ: Vinni: Var mer eller mindre småfull hele tiden i «Hver gang vi møtes» – Fra rusmisbruker til avholdsmann

Og nå har TV sluppet en smakebit fra den kommende sesongen av «Hver gang vi møtes» hvor Emma Steinbakken tolker Bjørn Eidsvågs «Floden».

Og reaksjonene på smakebiten er massive. Blant de tusenvis av kommentarene som nå strømmer inn på Instagram kan man blant annet lese:

«Helt nydelig 🥰 Fikk gåsehud. Sist gang jeg fikk det fra hver gang vi møtes det var da Vinni sang «sommerfuggel i vinterland»»

«Wow❤️❤️❤️ Fikk gåsehud og tårer i øynene 😍»

«Gleder meg til å se og høre 🥰 Har hatt så lyst til å ha med Bjørn Eidsvåg på Hver gang vi møtes 😍 Tenk å få tolke en av hans fantastiske sanger FORAN ham! Nydelig versjon ❤️»

Her er det bare å sette deg tilbake og NYTE denne fantastiske versjonen – Vi gleder oss til å høre hele!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Arve fra Notodden ble 100.000 kroner rikere etter å ha resirkulert melkekartongene sine

Kronprinsparet besøkte barnas stasjon hos Blå Kors