søndag, oktober 24, 2021

Emma Tallulah Behn fyller år

Mest lest nå

29. september fyller Emma Tallulah Behn 13 år.

Likheten til mamma prinsesse Märtha Louise er ikke vanskelig å få øye på i bilder. Og likheten stopper ikke der. Prinsesse Märtha Louise har latt kjærlighetene til hestesport gå i arv til barna.

Og i sommer var prinsesse Märtha Louise og døtrene i Portugal. Märtha, Maud og Leah sto på sidelinjen og heiet Emma og hesten Fetoucha frem til EM-bronse i sprangridning.


Kort før de reiste til Algarvekysten gjorde Emma seg bemerket med en sølvmedalje i Nordic Baltic Championships på hesten Fetoucha. Selv om Emma kun var 12 år på tidspunktet har hun og Fetoucha rukket å bli et rutinert par på sprangbanen.  

– Det var veldig deilig å få en bra start. Fetoucha hoppet fantastisk, men uansett hvordan det går, er det en opplevelse å få representere Norge i EM, sa Emma Tallulah Behn til Discovery da den innledende runden var over.

I den individuelle konkurransen kom Emma inn på en tredjeplass, etter feilfri ridning.

Nær kontakt med dyr

Forrige bursdag, da Emma fylte 12 år, delte prinsesse Märtha Louise et innlegg på Instagram hvor hun fortalte om den nære kontakten Emma har fått med hester helt siden hun var liten.

«Du har hatt en dyp kontakt med hester fra du ble født og hestene stod i kø utenfor vinduet vårt for å hilse på deg,» skrev prinsessen.

Hun beskrev også noen kvaliteter med Emma som hun setter stor pris på:

«Jeg elsker måten du hilser verden fryktløs, direkte og sterk på med viten om deg, god sans for humor og aldri redd for å si det. Vi deler lidenskapen for hester, og jeg elsker å se kontakten dypere når evnene dine stiger med dem. Jeg er så stolt over å være moren din, min kjære. Jeg elsker deg.»

Emma Tallulah. Foto: Instagram

Vi gratulerer Emma Tallulah så med med 13-årsdagen! Du må gjerne trykke på deleknappen og sende dine gratulasjoner du også!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter