lørdag, juni 12, 2021

Emma Tallulah følger i mammas fotspor – skal representere Norge

Mest lest nå

Emma Tallulah Behn deler hesteinteressen med moren, prinsesse Märtha Louise. I høst kjøpte familien hesten Fetoucha.

– Det er alltid en fantastisk opplevelse når du møter et – til nå – ukjent individ som du forholder deg så lett til. Som du blir forelsket i umiddelbart, bare på grunn av hennes sjarm og nåde, skrev prinsessen på Instagram da de ble hesteeiere. 


Nå har yngstedatter Emma og familiens hest blitt tatt ut for å representere Norge i Nordisk Baltisk mesterskap i sprang i aldersbestemt klasse.

Dermed skal Emma og hesten til Ypäjä i Finland for å konkurrere i slutten av juni.

– Vi er alle så stolt av deg kjære. Dere er et flott team og vi ser frem til å støtte deg i alle dine bestrebelser. Gratulerer til alle de unge sprangrytterne som ble tatt ut til de ulike lagene i dag. Gleder meg til å dra til Finland med en så flott gjeng, skriver prinsesse Märtha Louise på Instagram-kontoen sin.

Durek gleder seg

Også Durek Verrett uttrykker glede over Emmas meritter.

– Så stolt over denne skinnende stjernen. Jeg vil holde en fest for henne neste gang vi sees. All din dedikerte kjærlighet som en flott mamma har betalt seg, kjære, sier Verrett i kommentarfeltet.

Forrige uke vant Emma og Fetoucha et nasjonalt sprangstevne 120 cm, mot konkurrenter i alle aldre. Og en stolt og rørt mamma delte både bilde og video.

Ifølge Dagbladet vant Behn konkurransen i 1.20-klassen 13 hundredels sekund foran toer Marthe Øya Stokka. 12-åringen representerer Drammen og omegn rideklubb, og hesten er eid av prinsesse Märtha Louise.

Heidi Skar, mangeårig hestekommentator i Discovery, mener ifølge Dagbladet at seieren må være blant Behns største prestasjoner på hesteryggen.

– Dette er et av de største nasjonale stevnene i Norge. Hun er en premieplukker til vanlig, men dette må være noe av det største hun har gjort. 12 år, og du slår flere av de mest garvede rytterne i Norge, sier Skar til Eurosport.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter