in ,

En baby i magen, en baby på brystet – med to biologiske og et adoptert barn fra før

Foreldreparet, Stephanie og AJ, fra Ohio, USA, hadde et stort ønske om å være en hel flokk. Med to biologiske og et adoptert barn, begynte de igjen prosessen med å ta til seg en baby, skriver Love What Matters.

Paret var nervøse for å være foreldre for fire, men lysten oversteg bekymringene, og de var fast bestemte på å bli fosterforeldre og forhåpentligvis på sikt, adoptivforeldre igjen.

Gravid

Underveis fant de ut at Stephanie var gravid, og drømmen om å adoptere ble midlertidig lagt på hyllen.


Foto: privat

Da hun var seks måneder på vei, fikk de en telefon med spørsmål om de kunne være fosterforeldre for en liten baby jente. Stephanie varslet om at hun ventet barn, hvorpå sosialarbeideren svarte at det ikke var vanlig å plassere babyer hos familier med nyfødte.

Først etter at denne muligheten for å bli fosterforeldre for en liten jente kom og forsvant samme dagen, skjønte paret at de ikke hadde lagt fra seg ønsket om å bli fosterforeldre på ny. Til tross for at de selv ventet barn.

Så godt som tvillinger

Etter et par uker ringte imidlertid telefonen igjen. Baby jenten, som da var 7 uker, hadde ikke fått et hjem enda, kunne Stephanie og AJ tenke seg å ta henne inn likevel?

«Dette var galskap! Hvem har babyer med tre mnd mellomrom? I tillegg ville vi da ha FEM barn! Det er TLC reality program på galskap nivå!» sier Stephanie.

Dagen etter kjørte høygravide Stephanie og AJ gjennom halve Ohio for å hente den velse jenten, passelig nervøse for om de gjorde det riktige valget.

Foto: privat

I ukene som fulgte fikk hun mange rare blikk, der hun gikk med høygravid mage og en baby surret fast på brystet.

Stephanie beskrev tiden etter at hennes sønn ble født, med en nyfødt og et spedbarn, som om en drøm hun ikke visste hun hadde gikk i oppfyllelse. «Jeg husker hvor magisk det var første gang de lo sammen. Jeg husker hvor mye ren glede de gav oss».

Slektning ønsket foreldrerett

Midt i kaoset og lykken, mottok foreldreparet en telefon fra sosialarbeideren, med beskjed om at en av jentens slektninger søkte om foreldrerett for jenten.

Til tross for at sosialarbeiderens vurdering var at jenten ville ha en bedre oppvekst hos Stephanie og AJ, med hennes søsken der, hadde slektningen jussen på sin side.

Foto: privat

Det var en eldre, enslig slektning, med lite nettverk og en dårlig økonomisk situasjon.

Dagen før det var duket for rettsak, kom heldigvis enda en telefon fra sosialarbeideren, som på nytt skulle snu livet på hodet; slektningen hadde ombestemt seg.

I forgot. I forgot how to have a good time. I forgot the excitement that comes from counting down the days to…

Posted by Momstrosity on Tuesday, June 1, 2021

Adopsjon

Foreldreparet hev seg rundt og søkte om å få adoptere jenten så snart som mulig. Da hun var 10 mnd gammel ble jenten en juridisk del av familien på syv.

Selv om Stephanie innrømmer at det er hardt arbeid og tøffe tak, så har de aldri angret på beslutningen om å bli fordre til fem.

LES OGSÅ: Paret adopterte en liten jente – Men da de traff henne ble de lamslått

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Lagmannsretten myker opp hundeavl-dommen

92-åringen kler seg ungdommelig og lever livet: – Jeg gir blaffen i hva andre mener