Hjem Humor En eldre dame ønsket å sette inn penger i banken. Hvor hadde hun fått dem fra? Dagens latter!

En eldre dame ønsket å sette inn penger i banken. Hvor hadde hun fått dem fra? Dagens latter!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Vi har alle godt av å le litt – så her er vårt bidrag til latterkontoen din i dag!

En eldre kvinne gikk inn på en bankfilial en dag. I hånden bar hun en stor veske med penger. Hun insisterte på å snakke med bankens administrerende direktør før hun åpnet en sparekonto i banken, med begrunnelsen at «det er veldig mye penger!».

Resepsjonisten som tok imot henne var skeptisk i begynnelsen:

«Du kan ikke bare komme inn her og tro at du skal få møte vår øverste sjef. Han er en veldig opptatt mann.»

«Men jeg er her for å gjøre et veldig stort innskudd i deres bank,» forklarte kvinnen.

Resepsjonisten kastet et blikk mot kvinnens veske med penger og gikk deretter inn i bankens kontoravdeling. Da hun kom tilbake sa hun: «Du har flaks denne morgenen, direktøren er til stede og har tid til å møte deg», og deretter viste hun kvinnen inn til sjefen.

Da hun trådte inn på kontoret, ble hun møtt av en mann i en skreddersydd dress som satt foran et stort og blankt skrivebord. Bankdirektøren reiste seg og spurte: «Hvordan kan jeg hjelpe deg?»

Kvinnen svarte «Jeg vil gjerne åpne en sparekonto» og satte vesken med penger på skrivebordet.

«Hvor mye vil du sette inn?» spurte han nysgjerrig.

«1,8 millioner hvis det er greit,» svarte kvinnen og tømte ut pengene over bordet.

Bankdirektøren ble sjokkert over å se så mye penger, så han spurte henne:

«Frue, jeg må si at jeg er overrasket over at du bærer rundt på så mye penger, spesielt med tanke på din alder. Hvordan har du fått så mye penger om jeg kan spørre?»

«Jeg vedder,» svarte kvinnen.

Noe overrasket svarte bankdirektøren: «Vedder? Hva vedder du på egentlig?»

«Vel, for eksempel, jeg vedder 250 000 kroner på at testiklene dine er firkantede.»

«Hva?! Vil du vedde 250 000 på at mine testikler, mine testikler, er firkantede?» svarte bankdirektøren sjokkert mens han kjempet med å ikke begynne å le.

«Ja, du hørte riktig. Jeg lover at testiklene dine vil være firkantede klokken 10 i morgen formiddag.»

Mannen smilte bredt og tenkte at dette var et helt sikkert veddemål: «Vi er enige!» svarte han og håndhilste på den gamle kvinnen.

«Ok, men siden det er et ganske stort veddemål som involverer mye penger, lurte jeg på om det er greit at jeg tar med advokaten min i morgen klokken 10?»

«Absolutt,» svarte bankdirektøren.

Den kvelden ble bankdirektøren ganske nervøs over veddemålet og tilbrakte lang tid foran speilet der han nøye sjekket testiklene sine for å forsikre seg om at de ikke hadde blitt firkantede.

Morgenen kom, og nøyaktig klokken 10:00 gikk den gamle kvinnen inn på kontoret med advokaten sin. Hun presenterte advokaten for bankdirektøren og gjentok veddemålet enda en gang: «Jeg vedder altså 250 000 at denne mannens testikler er firkantede.»

Bankdirektøren nikket samtykkende, og den gamle kvinnen spurte om han kunne tenke seg å trekke ned buksene slik at alle kunne se etter. Bankdirektøren aksepterte og trakk ned buksene sine. Den gamle kvinnen så nøye på mannens testikler og spurte deretter om hun kunne få kjenne på dem også.

«Vel… Ok,» svarte bankdirektøren noe flau mens han tenkte at 250 000 kroner tross alt er ganske mye penger og sa: «Ja, det er mye penger så jeg forstår at du vil være helt sikker.»

Mens kvinnen begynte å kjenne på bankdirektørens testikler, la han merke til at advokaten stille dunket hodet sitt mot veggen.

Bankdirektøren spurte kvinnen: «Hva i all verden er det som er galt med advokaten din?»

Damen svarte «Ingenting. Bortsett fra at jeg veddet med ham om 1 million kroner at klokken 10.00 i dag ville jeg stå med en bankdirektørs testikler i mine hender.»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com