Forsiden Historier fra livet En fyllekjører dundret inn i et bryllupsfølge - synet som møtte politiet...

En fyllekjører dundret inn i et bryllupsfølge – synet som møtte politiet kan ikke beskrives med ord

Hver dag skjer det grusomme tragedier livet til mange familier. Flere av dem er forårsaket av egoistiske handlinger.

For Lisa og David begynte 2. juli 2005 som en perfekt bryllupsdag. Mer enn 200 nære venner og slektninger samlet seg på stranden. Lisas kjæreste minne om dagen var hennes nieser, 5 år gamle Grace og 7 år gamle Katie, kledd som prinsesser, kaste stein inn i sjøen.

Etter en dag full av feiring, dro Lisas foreldre, Christopher og Denise, sammen med sin søster, Jennifer, Jennifer’s ektemann, Neil, og deres døtre, Grace og Katie, alle hjem i en limousine.

«Jeg husker at jeg så på limousinen og vinket farvel til Katie og vinket farvel. Hun vinket farvel men jeg trodde aldri at det skulle være den typen øyeblikk hvor du ser folk for siste gang,» sier David, brudgommen til CNN. «Det er et øyeblikk jeg ser hver dag i minnene mine.»

På turen hjem ble limoen truffet av en bil som ble kjørt av en beruset mann. Limousinen havnet på hodet. Politiets rapporter indikerer at sjåføren, 24 år gamle Martin Heidgen, hadde drukket minst 14 drinker. Politiet sier at han kjørte en time på feil side av en stor motorvei før han krasjet inn i limousinen.

Politimannen, Michael Lerardi, som var ført på åstedet beskriver synet som møtte han.

«Jeg nærmet meg limousinen, og jeg antar jeg gikk i sjokk. Det så ut som en eksplosjon. Motoren lå på toppen av sjåføren. Jeg visste at han var død.»

Sjåføren, 59 år gamle Stanley Rabinowitz, ble drept umiddelbart.

Foto: Imgur

Den neste som kom til åstedet var Michael Tangney, brudens onkel, som hadde deltatt i bryllupet bare timer før. «Jeg gikk på baksiden av limousinen da en mann kom mot meg, og sa: ‘Ikke se inn, det er ille,’ sier Lt. Tangney. «Jeg åpnet bakdøren til limousinen og skjønte at det var min familie.»

Michael Tangneys bror – Jennifers far, Chris – lå på gulvet, beina hans var brukket på mange steder. Resten av familien lå stablet på toppen av hverandre. Jennifers mor, Denise, ble alvorlig skadet, så også Jennifers ektemann, Neil, som prøvde å krype ut av limoen for å få hjelp til tross for sine skader.

LES OGSÅ
9 måneder gammel jente kjempet for livet - da tok barnevakten (22) et livsviktig valg
LES OGSÅ
Bestemoren har ryddet strender i et helt år. Ville vise at det ikke er for sent

Katie. Foto: Imgur

Fem år gamle Grace og syv år gamle Katie var også passasjerer i bilen. Jennifer som hadde skadet foten sin, klarte allikevel å bevege seg. Alle var naturligvis opptatt av barna. Grace ble tatt hånd om, men ingen klarte å finne Katie.

«Vi kunne ikke finne Kate,» sier Michael Tangney. Deretter gjorde Jennifer en grusom oppdagelse – Katie hadde blitt halshugget av setebeltet.

«Plutselig kom fru Jennifer ut av bilen med sitt eget barns hode i hånden,» sier Michael Lerardi, en av de 70 politifolkene som ble tilkalt åstedet.

«Jeg ble nummen. Jeg trodde jeg skulle kollapse,» sier offiser Christopher Pandolfo. «Jeg så på Limousinens ​​bakside, og jeg så Katies gjenstander. Hun hadde på seg denne kjole, og jeg begynte skjelve av sorg.»

Jennifer gikk til siden av veien og satt i omtrent en time med datterens hode på fanget mens hun så at familien hennes ble kuttet ut av limousinen. Michael Tangney måtte fortelle sin niese, Grace, det var på tide å forlate plassen. «Hun sa veldig rolig, at hun ikke skulle gå noen sted. Hun dro ikke fra Katie,» sier han. «Jeg klatret inn i ambulansen, og jeg fortalte Jennifer at hun måtte komme inn nå fordi Grace trengte henne, og hun sa at hun ikke ville slippe Katie. Jeg spurte henne om hun ville gi henne til meg, og på det tidspunktet snudde hun henne, kysset farvel og ga henne til meg.»

Sjåføren, Martin Heidgen, ble dømt for uaktsomt drap og fikk 18 år i fengsel.

Vær så snill. Ikke la slike historier bli en realitet. Denne historien er ekte. IKKE drikk og kjør – DEL oppfordringen videre. Hvil i fred Katie og alle andre som er offer for egoistiske handlinger i trafikken. 

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

Mest lest nå

Hunder slaktes for å bli festivalmat

Urovekkende bilder viser at hunder blir brent levende før en årlig hundekjøtt festival i Kina under feiringen av sommersolverv. Ifølge den britiske avisen Independent blir...

Alexander Rybak: «Jeg er konstant redd for å leve»

Alexander Rybak har hatt en del utfordringer med sykdom det siste året. Nå deler han en tekst på Instagram, som får fansen til å...

Fire barn syke etter å ha spist giftig plante. Advarer foreldre – likner på sukkererter

Barna var på SFO da de spiste av den meget giftige planten Gullregn. De syns planten liknet på sukkererter. Barna ble så dårlige at de...

Forskere frykter at foreldres mobilbruk gir barna atferdsproblemer

Flere helsesøstre har ropt varsku om foreldres mobilbruk. De mener at barn kan bli skadelidende av foreldres manglende tilstedeværelse. Nå henger forskere seg på. Amerikanske...

Nytt bilde av Elvis Presleys barnebarn får folk til å steile

Elvis datter, Lisa Marie Presley, skaper overskrifter etter at hun la ut et bilde av sine fire barn. Fansen blir helt lamslått over hvordan...