tirsdag, januar 19, 2021

En gjeng hardbarkede bikere jaktet på arrangører av hundekamper – reddet tusenvis av dyr

Mest lest nå

Medlemmene av denne motorsykkelgjengen ser kanskje skumle ut, men de har et brennende hjerte for dyr.

Når man tenker på bikere, eller motorsykkelgjenger, tenker man kanskje på bøller, kriminelle eller rufsete typer. Men slik er det ikke nødvendigvis. Motorsykkelgjengen Rescue Ink er det perfekte bevis på det motsatte.

Foto: Bestfolkmedicine/Instagram

Alle som redder mishandlede dyr er en helt i boka mi.


Det er derfor jeg føler behov for å få fremme Rescue Ink, gruppen av motorsyklister som har gjort det til deres oppgave å redde lidende dyr, og få en slutt på hundekamper.

Foto: Youtube

Jada, de kan nok fremstå som suspekte med sine mørke solbriller, store muskler og mange tatoveringer, men Rescue Ink er en ideell organisasjon som jobber for å gjøre verden til et bedre sted for de som ikke kan forsvare seg selv.

Medlemmene av gruppen varierer i kjønn, alder og yrke. Noen er bikere på heltid, andre er advokater, tidligere politifolk, vektløftere. Listen fortsetter, men de er alle bundet av en lidenskap: redde dyr i nød.

Rescue Ink har uttalt at gruppen får rundt 250 telefoner hver eneste dag fra steder over hele verden. Innringerne rapporter om lidende dyr som mishandles eller av annen grunn trenger hjelp.

Gruppen avdekker og stopper regelmessig såkalte hundekamper hvor mennesker arranger slåsskamper mellom hunder. Disse kampene blir det tippet store penger på, og kampene varer ofte til en av hundene dør.

En av gruppens medlemmer, Joe Panz, ble kvalm da han så bilder på nettet av skadde hunder som hadde deltatt i slike hundekamper

Joe Panz

Hunden som opprørte Joe var pitbullen du kan se på bildet nedenfor. Den stakkars pitbullen hadde gjennom en årrekke blitt brukt som en hund de andre kamphundene fikk trene seg på i en hundering i Kentucky.

Joe ble rasende da han hørte om pitbullen. Sammen med en venn tok han neste fly til Kentucky. De to hadde to mål for øyet:

1. Redde den stakkars hunden. 2. Avsløre og stoppe hundekampene


Panz og vennen som bare kalles for G. hadde en unik fordel når det gjaldt å spore opp hundekampene. Utseende og fremtoningen deres gjorde at ingen ville mistenke at de to hadde slike planer.

John og «G».

Og ganske snart hadde syklistene avdekket hvor og hvordan hundekampene ble arrangert.
De ga denne informasjonen til myndighetene. Kampringen ble snart lagt ned, takket være Panz og G. Det skriver Ron Project.

Syklistene tok deretter hunden med seg hjem. De ga ham navnet Rebel og overøste ham med kjærlighet.

John og Rebel.

Og det var slik Rescue Ink ble til.

John forsto at hans og motorsykkelvennene hans virkelig kunne være nyttig når det gjaldt å redde og hjelpe dyr. De kunne få informasjon som andre ikke kunne. De kunne også bruke sitt skremmende ytre for å sikre at mennesker behandlet dyrene sine riktig.

Så John opprettet Rescue Ink. Rebel ble organisasjonens maskot. Han og de andre medlemmene reiste rundt i hele Amerika, avslørte og stoppet hundekamper, reddet mishandlede hunder og lærte andre om hvordan de kunne oppdra dyrene sine på en god måte. Senere utvidet gruppen seg til å hjelpe katter, hester og alle andre dyr.

Iløpet av sin tid reddet gruppen tusenvis av dyr.

Dessverre ble Rescue Ink avviklet for noen år siden. Men den dag i dag er flere av gruppens tidligere medlemmer fremdeles aktiv når det gjelder å bekjempe hundekamper.

Forhåpentligvis kan disse mennene inspirere andre mennesker til å kjempe for dyr som behandles dårlig.

Nedenfor kan du se en video gruppen fikk laget som en promovideo for sitt arbeid. Del gjerne videre.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter