Hjem Humor Mor later som hun nyser – babyens reaksjon får tusenvis til å le

Mor later som hun nyser – babyens reaksjon får tusenvis til å le

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Få ting er like sjarmerende som babyer som ler. Men det kan være vrient å finne nøkkelen til hva som utløser den deilige lyden, og mange voksne klovner seg både lenge og vel for å få den lille til å trekke på smilebåndet.

En mor i Mississippi, USA, har delt et videoklipp, hvor hun mater sønnen, Benson. Eller, det var i alle fall å mate ham som var intensjonen. Lite visste mor, da hun fant frem beger og skje, at et lite nys skulle forandre planene hennes, og gi henne en herlig opplevelse som hun senere skulle dele med flere tusen andre.

Da moren nyser, bryter vesle Benson ut i latter. Latteren er smittsom, og moren ler etterhver så mye at tårene triller. Slik baller det på seg, i en herlig sirkel, hvor mor later som hun nyser, Benson skrattler, mor skrattler og slik holder de det gående!

Hvor mye mat Bensom får i seg, er uvisst. Men det som er sikkert og visst, er at det skal godt gjøres å holde stenansikt når en ser videoklippet. Bare prøv selv!

Og dersom du er så heldig å omgås en baby, forsøk deg på et late-nys!

SE OGSÅ: Babyen prøver å godt han kan å holde seg våken – nå har over 7 millioner sett videoen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com