Hjem Historier fra livet En hjemløs mann ber om et kakestykke på bursdagen sin, og en frisør gir ham et helt nytt utseende i tillegg til middag på en restaurant

En hjemløs mann ber om et kakestykke på bursdagen sin, og en frisør gir ham et helt nytt utseende i tillegg til middag på en restaurant

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Frisørens omtanke for den hjemløse mannen hylles på sosiale medier.

Murilo Galindo er en ung brasiliansk frisør som ble rørt da han hørte bursdagsønsket til en hjemløs mann ved navn Marcos. Mannen som bodde på gaten fortalte at han ba til Gud fordi han ønsket å finne noen å dele bursdagen sin med og kanskje til og med en bit av en sjokoladekake. Da Murilo hørte disse ordene, bestemte han seg for å gi en enda større gave til mannen som var mindre heldig enn ham.

Foto: Instagram

Murilo går ofte i kirken, og det var like utenfor menigheten hans han fikk muligheten til å snakke med Marcos, en hjemløs mann som ville ha noen å feire bursdagen sin med. I stedet for å kjøpe en enkel sjokoladekake til ham, som Marcos hadde bedt om, ønsket Murilo å gi ham en hel dag med velvære og oppmerksomhet. Som frisør tilbød Murilo ham å klippe håret og skjegget, samt et oppfriskende bad.

Foto: Instagram

I tillegg til å fikse håret, kjøpte Murilo også noen klær til den hjemløse mannen og inviterte ham på middag med hele familien sin. Marcos kunne aldri ha forestilt seg at den morgenen, mens han satt på trappen til kirken, skulle møte en så spesiell person som Murilo. Denne bursdagen ble en dag han sent vil glemme!

Foto: Instagram

En ny frisyre og nye klær vil ikke forandre livet til Marcos, men det er likevel en generøs gave som gjør at den hjemløse kan ta en pause fra det tøffe livet på gata. Ofte har hjemløse ikke noe annet valg enn å bo på gata, selv om de gjerne vil endre livene sine og begynne på nytt.

Murilo forandret ikke livet til Marco, men han beriket dagen hans, støttet ham og fikk ham til å føle seg spesiell på bursdagen: en anledning da vi alle fortjener å være litt lykkeligere!

På Instagram har Murilo lagt ut en video som viser hvordan bursdagen til den hjemløse mannen ble. Se på dette:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com