lørdag, juli 11, 2020

En hyllest til alle bestemødre

Mest lest nå

Trebarnsmoren aner ikke hvordan hun skulle kommet seg gjennom dagene uten morens hjelp. Nå hyller hun barnas bestemor.

«Prøv å finne barnevakt til tre gutter med ADHD. Jeg testet ut barnevakt-firmaer, men jeg ble alltid skuffet av en eller annen grunn. Nå som moren min er her, kan vi gå ut regelmessig. Fordi vi har en besteforelder som er villig til å stille opp og hjelpe til, så mannen min og jeg får tid for oss selv.»

Det skriver Elizabeth Broadbent på nettsiden Scary Mommy. Der hyller hun barnas bestemor som stiller opp og hjelper til slik at hun og mannen kommer seg gjennom hverdagene.


«Dette hjelper ekteskapet vårt veldig», skriver Elizabeth videre.

«Hun gjør så ekteskapet vårt er der det skal være.»

Foto: Chris Broadbent

For en lettelse

Elizabeth ramser opp alle tingene moren hennes hjelper til med.

«Noen kvelder er vi så slitne og trøtte at vi bare ikke orker være foreldre. Og der er mammaen min med kylling og dumplings. Åh, herregud for en faens lettelse, å kunne gå bort til din mammas hus og få mat.»

Elizabeth skriver videre at noen ganger kommer moren over og vasker hos henne. Hun sier hun ikke skal gjøre det, men hun gjør det likevel.

Gaver og mat

Bestemoren elsker også guttene hennes og behandler dem som små prinser. Hun klemmer dem og spør hvordan dagen deres har vært. Bestemoren har alltid med seg Pringles til guttene. Og gjerne en leke også, små legofigurer, notatbøker eller Pez-dispensere. Og hun har alltid minst tre alternativer til dessert.

«Min mors kjærlighetsspråk er gaver og mat», skriver Elizabeth.

Hun bryr seg om deg og

Og denne bestemoren, hun bryr seg om deg også. Hun passer på deg når du er syk, hun husker bursdagen din og baker kake til deg. Og hvis du trenger en skulder å gråte på, er hun der.

LES OGSÅ: Undersøkelse viser at barn som vokser opp med besteforeldre blir mer lykkelige

«En besteforelder som hjelper til er så verdifull for en familie. Du er plutselig ikke alene i verden. Du er ikke på villede. Du har en hånd å holde i», skriver Elizabeth.

«En besteforelder som stiller opp, er en av de mest fantastiske tingene en familie kan ha. Takk mamma, for at du stiller opp.»

Del gjerne hvis du også er så heldig å ha en bestemor som stiller opp i livet ditt.

130,142FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter