Hjem Historier fra livet En jente redder en humle og fra det øyeblikket blir de uatskillelige: «Den følger meg selv når jeg handler»

En jente redder en humle og fra det øyeblikket blir de uatskillelige: «Den følger meg selv når jeg handler»

Kjæledyr trenger ikke være store og si «mjau» eller «voff».

Bare spør Lacey Shillinglaw fra Coventry i England. Etter at hun tok vare på en humle, som hun fant med skadde vinger på bakken, har den fulgt henne trofast uansett hvor hun går.

Lacey Shillinglaw er en 13 år gammel jente som definitivt ikke er redd for insekter, og spesielt ikke humler. En dag mens hun gikk tur med hunden sin , fant hun en liten skapning som lå på ryggen ved siden av veien . Da hun nærmet seg, skjønte hun at det var en skadet humle. Uten å nøle bøyde Lacey seg ned for å plukke opp det stakkars insektet og skjønte raskt at de små vingene hennes var alvorlig skadet. Først hadde jenta tenkt å la insektet ligge inne i en blomst i nærmeste park, men humla så ikke ut til å gi slipp.

Lacey, som var virkelig sjokkert over den lille humlens oppførsel, bestemte seg for å ta den med hjem. Nå følger humla, med kallenavnet Betty, Lacey overalt. Vennskapet deres er av det unike slaget og har gjort både jentas foreldre og venner målløse. De to har blitt så uatskillelige at de til og med spiser sammen. Betty sover på nattbordet til tenåringen om natten og følger henne når hun går på shopping eller bowler med vennene sine.

– Betty er helt fantastisk. Jeg trodde hun ville stikke av den første dagen, men det gjorde hun ikke. Jeg er så glad og jeg elsker å tilbringe tid med henne. Hun er så myk og jeg elsker vennskapet vårt ,» forteller Lacey til Wales Online.

To gode venner. Foto: Youtube

Lacey mater Betty med sukkervann, honning og jordbærsyltetøy, mens hun av og til skjemmer henne bort med massevis av fargerike godterier. På solfylte dager tar jenta bokstavelig talt insektet ut på tur.

Det utrolige er at etter at humlens små vinger ble friske, fulgte insektet sin eier og 14 andre personer til en bowlingkamp. Betty forlot ikke Lacey et eneste sekund, hun ble liggende på armen i hele to og en halv time. Jentas mor trodde ikke sine egne øyne:

– Det er fantastisk å se hvordan dette lille insektet knyttet seg til datteren min. Jeg hadde aldri trodd at en humle kunne bli et kjæledyr, men likevel ser det ut til at Betty trives perfekt med Lacey og går forsiktig rundt på ansiktet, på brillene og til og med mellom tærne hennes sier kvinnen.

Selv om humler, som veps, kan stikke, ser det ikke ut til at Betty har til hensikt å skade sin nye bestevenn.

Et uvanlig vennskap som viser oss hvordan kjærlighet virkelig kan være et universelt språk! I videoen nedenfor kan du se samspillet mellom de to vennene:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com