onsdag, desember 11, 2019
Historier fra livet En kvinne begynner å gråte på bussen. Da passasjerene...

En kvinne begynner å gråte på bussen. Da passasjerene oppdager hvorfor bryter de ut i full jubel!

-

Morgenbussen i Stockholm er fylt til randen med trette passasjerer. De fleste på vei til arbeid eller skole. Plutselig begynner en kvinne å gråte hysterisk. Ingen forstår hva det er som plager kvinnen. Etter en stund klarer kvinnen å få ut noen ord. Det medfører full jubel på den fulle bussen. 

Elin Edlund satt på den omtalte bussen denne tidlige morgenen. Hun har delt historien om hva som hendte på bussen via Facebook.

Stockholm kl: 08.32. Sitter i bussen på vei mot Slussen. Alle seter er opptatt. De fleste morgentrøtte medborgere stirrer ut gjennom vinduet. Eller ned på mobilen. Med høretelefoner i ørene. Akkurat som alle andre morgener. En kvinner i 30-årene bryter ut i gråt. Jeg og noen andre i nærheten undrer oss over om vi kan hjelpe henne med noe. Kvinnen som sitter nærmest holder rundt henne. Hun gråter aldeles hjelpeløst. Alle ser på hverandre. Deler det vi opplever med våre blikk og ansiktsuttrykk. 

Etter tre-fire minutter klarer kvinnen å samle seg til å si: 

Jeg har fått oppholdstillatelse. Jeg har venter i tre år og jeg har to barn som nå kan slappe av. Hele bussen lyser opp! Gledestårene renner. Det tar ikke mange hundredelssekunder før alle jubler og klapper. Tårene renner på folk. Man hører snufselyd over hele bussen. Kvinnen gråter og ler om en an. Alle klemmer henne. 

Så begynner lykkeønskningene å bre seg rundt i bussen. «Gratulerer!», «Så kult!», «For en lettelse!», «Jeg er så glad på dine vegne!». Kvinnen mottar klemmer og og roper: «Takk takk alle sammen! Jeg elsker dere, jeg elsker Sverige! Takk! Denne dagen kommer jeg alltid til å huske!»

Vet du hva? Det kommer jeg også! Vi går av bussen ved Slussen. Jeg ser at alle tørker tårer og neser. Så går de mot sine sluttdestinasjoner. Også jeg. Men det jeg tar med meg er en aldeles spesiell følelse og opplevelse. Den kommer jeg alltid til å huske. 

elin3

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Døde i arresten: Her kollapser 16-åringen

Carlos Gregorio Hernandez Vasquez er ett av minst seks barn som har mistet livet i varetekt hos det amerikanske grensepolitiet siden desember 2018.

Dette er homoterapi

Dette er den omdiskuterte og kontroversielle “behandlingen” som alle snakker om.

Nobelprisvinner Abiy Ahmed: «Prisen er en anerkjennelse av vår innsats»

Etiopias statsminister Abiy Ahmed Ali ankommer VIP-terminalen på Oslo Lufthavn mandag ettermiddag. Tirsdag mottar han Nobels fredspris.