in ,

En liten jente designer sin egen julegenser og bestemoren strikker den til henne

En bestemor fra England bestemte seg for å gjøre noe helt spesielt for barnebarnet sitt.

Julie Cordiner er bestemor til en søt liten jente som like før jul fikk en kreativ lekse på skolen. En av lærerne hennes ba hele klassen tegne en julegenser. Oppgaven ville deretter bli sendt inn på et skolearrangement for å samle inn penger til en veldedig organisasjon. Den lille jenta tegnet en genser, som alle klassekameratene hennes, og genseren hennes overrasket bestemoren fordi den var så fantasifull.

Et stort juletre fullt av fargede kuler, mange gaver under, en kjekk nisse ved siden av og mange små blå stjerner. Hvordan kunne hun la all denne kreativiteten bare eksistere på papiret? Kanskje er det nettopp dette spørsmålet Julie stilte seg selv og som fikk henne til å ta en avgjørelse. Bestemoren strikket plagget og sørget for at den lille jenta kunne bruke det til skolearrangementet.


På sosiale medier delte bestemor Julie tegningen og den smilende og glade lille jenta foran treet.

– Mitt barnebarn tegnet en julegenser som en skoleoppgave, og jeg bestemte meg for å lage den – skrev bestemoren og fortsatte:

– Ansiktsuttrykket hennes da hun åpnet pakken var fantastisk.

Et veldig rørende øyeblikk som har fått mye skryt fra mennesker over hele verden. Mange har sett bildene og har berømmet både den lille jentas fantasi og bestemorens dyktighet til å gjøre tegningen til virkelighet. For ikke å snakke om at innlegget har blitt en unnskyldning for å minne folk på hvor koselig det er å ha hjemmelagde ting, spesielle øyeblikk med barna eller barnebarna, en mulighet til å dele egne bilder og mye mer.

Tross alt vet vi hvor mye jul kanskje er det mest magiske øyeblikket i året og øyeblikket når hjertene våre åpner seg og en sjanse til å vise andre hvor mye vi bryr oss, det er akkurat det som skjedde mellom Julie og barnebarnet hennes.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Hør Kristian Kristensens nydelige versjon av Bjørns Eidsvågs «Eg ser»

I 1984 ble hun superkjendis som Ronja Røverdatter – dette gjør hun nå