onsdag, desember 11, 2019
Historier fra livet En mystisk fremmed besøker brorens grav i hemmelighet. Etter...

En mystisk fremmed besøker brorens grav i hemmelighet. Etter 70 år finner hun ut hvem han er

-

Karl Smith døde i en drukningsulykke i Wales i 1947, bare 12 år gammel. Søsteren var den eneste som besøkte graven hans. Bortsett fra en mystisk fremmed som stadig la igjen gaver og lapper på graven.

Karl Smith druknet i havet da han var på speiderleir sommeren 1947. Han ble begravet rett utenfor Cheltenham. Tilbake satt hans mor og far, og han lillesøster Ann, på 7 år. Det skriver britiske Telegraph.

Årene gikk og familiemedlemmene gikk bort. Ann fortsatte å besøke Karls grav. Men etter hvert oppdager hun at hun ikke er den eneste som besøker graven. Med jevne mellomrom ligger det små gaver og håndskrevne lapper på brorens grav. En gang lå det et fasanfjær på gravsteinen. En annen gang en havrekrans.

Foto: BBC/YouTube

Hvem var den mystiske besøkende?

Så vidt Ann visste, var det ingen andre slektninger igjen. Mysteriet varte i mer enn 70 år.

Ann tok kontakt med den lokale avisen, og etterlyste den mystiske besøkende. Hun gikk også på speidermøter for å finne ut om det var noen derfra.

Var det en av Karls klassekamerater? En venn av familien? En barndomsvenn? Uansett hvem det var, måtte Karl ha gjort inntrykk på denne personen.

Ann nektet å gi opp, og til slutt fikk hun hjelp av journalisten Camila Ruz. Hun gravde litt rundt, og fulgte ledetrådene de håndskrevne notatene ga.

Til slutt fant hun den fremmede besøkende. Det viste seg at han hadde et tettere bånd til Karl enn Ann hadde trodd.

Foto: BBC/Twitter

Fant Karl død

Den mystiske fremmede het Seymour-Westborough. Han hadde vært Karls beste venn i speidertroppen. De sov til og med i samme telt natten før Karl døde. Og det var også Seymour-Westborough som fant Karl liggende med ansiktet ned i vannet den fatale dagen i 1947.

Her kan du se videoen fra da Ann finner ut hvem den mystiske fremmede er, og når disse to møtes for første gang:

LES OGSÅ: Læreren underviste i 45 år og hadde ingen nær familie. Da hun døde, ble hennes hemmelighet kjent

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Døde i arresten: Her kollapser 16-åringen

Carlos Gregorio Hernandez Vasquez er ett av minst seks barn som har mistet livet i varetekt hos det amerikanske grensepolitiet siden desember 2018.

Dette er homoterapi

Dette er den omdiskuterte og kontroversielle “behandlingen” som alle snakker om.

Nobelprisvinner Abiy Ahmed: «Prisen er en anerkjennelse av vår innsats»

Etiopias statsminister Abiy Ahmed Ali ankommer VIP-terminalen på Oslo Lufthavn mandag ettermiddag. Tirsdag mottar han Nobels fredspris.